RX 570 Nitro vs RX 6500XT

Daha fazla  
Arkadaşlar ben RX 570 Nitro kullanıyorum ve ikinci el fiyatları minimum 3100 TL RX 6500XT'nin fiyatı 3600TL sizce satıp sıfır kart almaya değer mi aralarındaki performans farkı ne kadar şimdiden teşekkürler.

Biraz para biriktirip daha güçlü bir kartı hedeflesen daha mantıklı olur. 6500 XT dezavantajları olmayan bir kart olsa sırf 2 sene garanti için bile düşünmeden geçilirdi.

Para eklemeden geçebilirim karta bu yüzden mantıklı mı diye sordum çünkü internette testlere baktığımda 10 FPS cıvarı bir oynama vardı. Ama yine de önerilere açığım sizce hangi karta geçmeliyim.
Sistemin PCI-e 3 olduğu için performansları yakın olur ileride işlemci ve anakart arttırabilirsen alabilirsin arttıramazsan 1650S daha iyi olur ikinci el.

Maalesef 2. el bir kart istemiyorum.

Peki neden RX 6500XT tavsiye etmiyorsunuz sorunlu bir kart mı bilmediğimden soruyorum.

Sorunlu değil hocam aynı performansı verdiği için gereksiz bir değişim olacak.

Dünyanın en gereksiz hareketi olur. Elindeki sana yetmiyorsa o da yetmeyecek, elle tutulur bir fark olmadığı sürece hiçbir anlamı yok.

Ben yetmediğinden geçmek istemiyorum ki şu an kullandığım kartı ikinci el olarak aldım ve biliyorsunuz ki çoğu RX 570'lerde mining var satıcı her ne kadar yapılmadı desede güvenemiyorum temiz bir karta geçmek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı