lewuust Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi ekran kartıma overclock yapmak istiyorum, RX570 4 GB, bu ekranda ne yapmam gerekiyor? Oyunlarda fps artışı için yapıyorum haberiniz olsun.
Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi ekran kartıma overclock yapmak istiyorum, RX570 4 GB, bu ekranda ne yapmam gerekiyor? Oyunlarda fps artışı için yapıyorum haberiniz olsun.
H HortumIsComing Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Msi afterburner üzerinden internette söylenen değerleri core clock bölümüne girip yapabilirsin.
lewuust Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 HortumIsComing dedi: Msi afterburner üzerinden internette söylenen değerleri core clock bölümüne girip yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Afterburner benim ekran kartımı algılamıyor. Tekrar baktım algılıyormuş.
HortumIsComing dedi: Msi afterburner üzerinden internette söylenen değerleri core clock bölümüne girip yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Afterburner benim ekran kartımı algılamıyor. Tekrar baktım algılıyormuş.
H HortumIsComing Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 İnternette araştırıp ne kadar o.c. yapınca stabil çalıştığına bakarak aynısını kendin içinde uygulayabilirsin.
İnternette araştırıp ne kadar o.c. yapınca stabil çalıştığına bakarak aynısını kendin içinde uygulayabilirsin.
lewuust Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 HortumIsComing dedi: İnternette araştırıp ne kadar o.c. yapınca stabil çalıştığına bakarak aynısını kendin içinde uygulayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu anda AMD üzerinden O.C ayarı yaptım, ve Afterburner üzerinden de fan ayarı. Acaba bir sorun çıkar mı 2 ayarları farklı yerlerden yapmamda? Ya da ekran kartının stabil çalışıp çalışmayacağının nasıl anlayabilirim?
HortumIsComing dedi: İnternette araştırıp ne kadar o.c. yapınca stabil çalıştığına bakarak aynısını kendin içinde uygulayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu anda AMD üzerinden O.C ayarı yaptım, ve Afterburner üzerinden de fan ayarı. Acaba bir sorun çıkar mı 2 ayarları farklı yerlerden yapmamda? Ya da ekran kartının stabil çalışıp çalışmayacağının nasıl anlayabilirim?
H HortumIsComing Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #6 Sıcaklığını takip edip ekranda çizikler oluşmuyorsa stabildir.