RX 570 OC stabil olduğunu anlama

Makaleler
2
Öncelikle merhabalar, ASRock RX 570 4 GB modeline sahibim. AMD'nin kendi yazılımı üzerinden otomatik O.C yaptım. 1314 MHz GPU saat hızı olarak ayarladı. Bunun stabil olup olmadığını nasıl en iyi şekilde anlayabilirim? Şimdiden cevaplarınız için Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartı yüke sokun, grafikleri iyi bir oyun olabilir, veya FurMark olabilir. Çok ısınmıyorsa ve görüntüde bir sorun yoksa stabil olmuş demektir. OC stabil olmadıysa görüntü sapıtır genelde.

Hocam sanki 1314 MHz değerlerine ulaşamıyor gibi anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 822318

Sıcaklıklardan dolayı olabilir. Karta stress testi yapın. 1 dk olan teste sokmayın. Ben de kartımı 1923 MHz'ye yükselttim, FurMark'ta 1784'ü geçmiyor. Oyunlarda 1900'lere boostluyor kendini. Sebebini ben de bilemiyorum maalesef.

5 Dakika FurMark testine soktum maksimum 1150 MHz değerlerini gördüm ve kart 75 76 dereceler arasında dolaştı. Fan %80 civarında dolaşıyordu. Yaptıktan hemen sonra 10 Dakika Control oynadım aynı şekilde onda da 1314 MHz GPU saat hızına ulaşamadım. Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor ama ayarlanan saat hızına ulaşmıyor bunu anlamış değilim.

@balikeat @Shinsai

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…