RX 570 oyun problemleri

Core düşük, memory ise 2000 olmaması lazım sanırım overclocklu kullanıyorsun. Ayrıca sıcaklık da yüksek.

Merhaba aynı sorun benimde başıma geldi kartda gpu bozuklugu vardı ve para iadesi çıkdı. Senden istediğim https://i.hizliresim.com/kMDM9v.png şu şekilde furmark testini açık tut, Gpu ve Memory kısımlarında bir düşme mevcutmu bir bak bakalım ve resimlerini gönder.

usta senin test furmarkta var mı bilmiyorum bulamadım da normalde yaptığımı koydum görünen ayarlar hep aynı GPU Clock'ta 1010MHz ile 1050MHz arasında hep nasıl durum ?

Benim sorunla aynı gpu, memory dalgalı 160 watt güc cekerken kartın tam yükde kullanmamasıda sorunlu oldugunu direk belirtiyor. Gönder kartı servise, bu resmi Servise mail olarak ilet geçmiş olsun.
peki sen nasıl bir çözüm yaptın usta yeni kart mı aldın veya aldıysan hangi kartı aldın ?

Sorun ekran kartında değil. CSGO' ya gelen son güncellemede. Konniciwa video yaptı izle.

Bana para iadesi yaptılar, yeni kart satın aldım tek önerim sapphire markasından uzak dur. RX 570 Nitro modelini satın aldım.
Usta R9 280X modelini almaya karar verdim bakalım hayırlısı eski performansımı tekrar alabilirsem benim için mükemmel olur RX570'i de teknik servise verdim bakalım ne yapıcaklar fazla birşey geveleyemedim sorunlarla ilgili bakalım umarım sorunu bulup düzeltirler veya para iadesi yaparlar sizinki gibi bekleyip görücez.
Sorun ekran kartında değil. CSGO' ya gelen son güncellemede. Konniciwa video yaptı izle.
Yok dostum onuda denedim insan kendi sisteminin sıkıntısını anlar ya hani eski halini birde yeni halini filan karşılaştırınca benim rx 570'ten istediğim performans çıkmıyor mu yoksa benimki mi arızalı idi servis sonrası görücez ancak eskiden r9 280'den aldığım performansın aynısı almak için yine aynı karta dönüş yapıyorum 2.el alıcam bunu da diğerini aldığım gibi elimde patlamaz ise çok mutlu olucam. Verdiğiniz öneri içinde teşekkürler ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…