Depolama birimleri olarak 120 GB SSD + 500 GB Harddisk
Oyunlarda aldığım FPS değerlerim ise:
PUBG: en düşük grafiklerde 20-40 arası ve oyunda inanılmaz kasma oluyor.
GTA 5: Yüksek ayarlarda 20-50 FPS arası çok değişken genel olarak oynayabiliyorum..
The Witcher3 : Orta ayarlarda 60 FPS.
H1Z1: Bu oyunu neredeyse hiç bir ayarda oynayamıyorum. FPS 20'lerin altına iniyor.
İnternette ekran kartımın performans testlerini izlemiştim neredeyse benim aldığım FĞS değerlerinin 2 katı değerler alıyorlardı. Benim problemim yazılımsal mı ? Donanımsal mı? Bu sorun için 1200 TL ayırdım.
O sistemi toplamanızı kim önerdiyse, hiçbir şeyden anlamıyormuş. İşlemci, anakart ve RAM'in değişmesi gerekiyor. O anakart ile işlemci de yükseltemezsiniz, pek işe yaramaz çünkü. Dediğim üçlüyü satarak biraz daha bütçe koyarak güncel bir sisteme geçin ya da anakart ve işlemciyi satarak daha uygun fiyata ikinci el i5 4. nesil işlemci ile ona uygun bir anakart ile bu tarz bir sisteme geçin. Şu an için verdiğiniz paraya yazık olmuş.
O sistemi toplamanızı kim önerdiyse, hiçbir şeyden anlamıyormuş. İşlemci, anakart ve RAM'in değişmesi gerekiyor. O anakart ile işlemci de yükseltemezsiniz, pek işe yaramaz çünkü. Dediğim üçlüyü satarak biraz daha bütçe koyarak güncel bir sisteme geçin ya da anakart ve işlemciyi satarak daha uygun fiyata ikinci el i5 4. nesil işlemci ile ona uygun bir anakart ile bu tarz bir sisteme geçin. Şu an için verdiğiniz paraya yazık olmuş.
Çok teşekkür ederim psu sıkıntı çıkarmasından korkuyordum. Eski bileşenleri sattığım zaman ekran kartınıda değiştiricem onunla birlikte dediğin özelliklerde bir psu da satın alırım
Cevabınız için teşekkür ederim ben bu işlemciyi almayı düşünüyorum fakat bu ekran kartı için fazla demişlerdi bana o için almadım sistem şu an hala yatıyor desem yeri konsola yöneldim sıkıntılardan dolayı. Size bir sorum daha olucak bu anakart ve işlemciyi alsam rami hemen değiştirmem gerekir mi ?
Çok teşekkür ederim psu sıkıntı çıkarmasından korkuyordum. Eski bileşenleri sattığım zaman ekran kartınıda değiştiricem onunla birlikte dediğin özelliklerde bir psu da satın alırım
Arkadaşın dediklerini yapabilirsiniz ancak o anakart yerine 100-150 tl daha ucuz bir anakart tercih edebilirsiniz ama nasıl olsa bir kere alıyorsunuz ve sistemin önü açık.