Rx 570 Oyunlarda DVI Sinyal Yok Hatasi

MertEry

Decapat
2.El ekran kartı aldım fakat ekran kartım yükte 82 dereceye geldiği zaman DVI sinyal yok diyor ve fanlar %100 de dönmeye başlıyor.
Fanlar oyunlarda auto mod'da %100'e geliyor. Ama çok yüksek ses yapıyor. Fanlar %100'deyken DVI sinyal yoka düşmüyor.
Ben de fanları 50-60 seviyelerine getiriyorum. Ama sinyal yok hatası alıyorum. Ekran kartımın fazla ısındığını düşünüyorum sizce donanımsal mıdır? Termal macun yenilersem düzelme ihtimali var mı? Bu arada ekran kartının fanları temizledim 2 derece farketti ama düzelmedi.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekran kartı modeli Sapphire RX570 Pulse 4G

İkinci else, madencilikte kullanılmış olabilir kart daha önce. Çok detaylı bilgim yok ama BIOS'u modlanmış falan da olabilir. Ya da kartta teknik bir sıkıntı olabilir. Garantisi var mı kartın?

O kart icin maksimum sicaklik 80 derece diye biliyorum. 80 den sonra driver hizini kismaya başliyor. Ama benim tek fanli modelim %50-60 fan hiziyla bile o kadar isinmiyor. Seninki cift fanla bu kadar isiniyorsa var bi sorun. Arkadaslarin dedigi gibi miningle zorlanmışsa ve bakimlari tam yapılmamişsa olabilir.

Kartı satan kişi sorunsuz diye verdi şimdi ise telefonlara bile bakmıyor kartın garantisi yok elimde kaldı fps ve gpu kullanımında sıkıntı yok sadece ısınıyor üstelik bu ısınma fanlar 100 iken 74-78derece fanlar 100ken hata almıyorum ama çok ses yapıyor

Hocam termal macununu yenilemeyi deneyin derim. Muhtemelen kurumuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…