PUBG oynarken yüksek grafiklerde yaklaşık 60-80 arası FPS alıyorum fakat oyunda nedense 1-2 saniye aralıklarla takılma oluyor ve göze çok çarpıyor bunu nasıl çözebilirim?
Radeon Boost'u açar mısınız? Radeon ayarlarından açabilirsin. Minimum çözünürlüğü de sona dayayın. Sonra biraz test yapın. Düzelirse veya düzelmezse bana bildirin.
Radeon Boost'u açar mısınız? Radeon ayarlarından açabilirsin. Minimum çözünürlüğü de sona dayayın. Sonra biraz test yapın. Düzelirse veya düzelmezse bana bildirin.
PUBG oynarken yüksek grafiklerde yaklaşık 60-80 arası FPS alıyorum fakat oyunda nedense 1-2 saniye aralıklarla takılma oluyor ve göze çok çarpıyor bunu nasıl çözebilirim?
Öncelikle size önerim şu olur;
En kısa sürede sisteminizi ddr4'e yükseltmeniz.
8gb ram pubg için çok sınırda,her zaman olmasada arada takılmalar olabilir.Ayarlar yüksekse eğer ortaya çekin.Keskinleştirmeyi kapatın.İşleme ölçeğini 90 yapın.Sisteminizdeki ekran kartı sürücüsü ve windows sürücülerini güncelleyin.Virüs taramasıda yapabilirsiniz.
Bunu yaptım ve düzeldi teşekkür ederim. Fakat şimdi başka bir sorun var oyunda öldükten sonra lobiye dön seçeneğine tıklıyorum ve bilgisayar siyah ekran veriyor, yeniden başlatmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mıdır?