B bumude95 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2019 #11 ElvanKAMAN dedi: Kardeş inşallah olur yav Genişletmek için tıkla... Var mı bir gelişme.
E ElvanKAMAN Hectopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 23 Çözümler 1 13 Ocak 2019 #12 bumude95 dedi: Var mı bir gelişme. Genişletmek için tıkla... başkan kendime yeni anakart alacam bi yerden para geldi ALLAHA şükür.
bumude95 dedi: Var mı bir gelişme. Genişletmek için tıkla... başkan kendime yeni anakart alacam bi yerden para geldi ALLAHA şükür.
B bumude95 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2019 #13 ElvanKAMAN dedi: başkan kendime yeni anakart alacam bi yerden para geldi ALLAHA şükür. Genişletmek için tıkla... Başkan eski anakartınla deneme ihtimalin var mı ben de almayı düşünüyorum aynı kart var.
ElvanKAMAN dedi: başkan kendime yeni anakart alacam bi yerden para geldi ALLAHA şükür. Genişletmek için tıkla... Başkan eski anakartınla deneme ihtimalin var mı ben de almayı düşünüyorum aynı kart var.
E ElvanKAMAN Hectopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 23 Çözümler 1 14 Ocak 2019 #14 RocaniX dedi: RX570 harici güç ihtiyacı var. Bu nedenle alacağınız PSU'da ekran kartı için 6 pinlik çıkış olmasına dikkat edin. Genişletmek için tıkla... bumude95 dedi: Başkan eski anakartınla deneme ihtimalin var mı ben de almayı düşünüyorum aynı kart var. Genişletmek için tıkla... reyiz o anakarta olmaz çünkü bios sürümü güncellenmiyor eski bi asus ekran kartı taktım o bile olmamıştı bende şuan anakart arıyorum kendime.
RocaniX dedi: RX570 harici güç ihtiyacı var. Bu nedenle alacağınız PSU'da ekran kartı için 6 pinlik çıkış olmasına dikkat edin. Genişletmek için tıkla... bumude95 dedi: Başkan eski anakartınla deneme ihtimalin var mı ben de almayı düşünüyorum aynı kart var. Genişletmek için tıkla... reyiz o anakarta olmaz çünkü bios sürümü güncellenmiyor eski bi asus ekran kartı taktım o bile olmamıştı bende şuan anakart arıyorum kendime.
D Deniz Dal Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 51 15 Temmuz 2019 #15 ElvanKAMAN dedi: reyiz o anakarta olmaz çünkü bios sürümü güncellenmiyor eski bi asus ekran kartı taktım o bile olmamıştı bende şuan anakart arıyorum kendime. Genişletmek için tıkla... Konu geçeli çok oldu fakat yeni alınan anakart üzerinden de bios güncelleme gerekli mi?
ElvanKAMAN dedi: reyiz o anakarta olmaz çünkü bios sürümü güncellenmiyor eski bi asus ekran kartı taktım o bile olmamıştı bende şuan anakart arıyorum kendime. Genişletmek için tıkla... Konu geçeli çok oldu fakat yeni alınan anakart üzerinden de bios güncelleme gerekli mi?