RX 570 PUBG Mobile Kasıyor!

PubgMobileSorunn

Centipat
Arkadaşlar, öncelikle sistemimi yazayım:
  • RX 570 Armor 4 GB
  • R3 3200G
  • 8 GB RAM Tek Slot
  • 700W 85+ Güç kaynağı
  • Ve dahası.
Ya şu PUBG Mobile için sistemim mi yetmiyor? Anlamıyorum arkadaş ne yaptıysam ne ettiysem şu Bootcamp, Paradise gibi yerlere atladığımda 40+ FPS göremiyorum. Sanallaştırma bile açtım ama hiçbir fark göremedim. 720P en düşük ayarlarda bile 40FPS+ göremiyorum. PUBG Lite'de 1080P Ultra ayarlarda 160+ FPS görüyorum. Lütfen bir el atın şu soruna. O kadar para veripte 40FPS+ alamamak üzüyor insanı.

PUBG Mobile emülatör tabanlı bir oyundur. 1080Ti taksan da pek fark edeceğini zannetmiyorum. Ben Ryzen 2600 & 1050Ti ile 60FPS alıyordum. Yaptığınız ayarları kontrol edin. PUBG Lite çıktığından beri girmedim, o yüzden pek hatırlamıyorum.
Hatırladığım kadarıyla;
Ultra HD seçiyordum, çözünürlük 1080P, akıllı mod, bir ayara da akıcı diyorduk tamamdır.

Eski donanımların bu tür uygulamalar için optimizasyonu biraz daha iyi. Mesela ben Sims 3'ü RX 560 ile oynarken en düşükte deli gibi kasıyordu. Sebebi, sevgili EA'nın zamanının kartlarını bir config dosyasına yazıp puanlamasıymış. Benim kartım tanınmadığı için otomatik olarak 0 puan almış.

Bir de Lite'da oynamayı deneyin. Lite varken sulu boya Mobile niye oynuyorlar anlamış değilim.
PUBG, ve PUBG Lite sarmıyor beni. Bilmiyorum ama PUBG Mobile daha iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…