RX 570 Pulse Nasıldır?

Konuyu hortlatacağım ama Sapphire RX 570 ITX lerin VRM hakikaten zayıf. Belli bir noktadan sonra MOSFETler ve sonra da sigorta atıyor. Yani kart ölüyor. Kısacası Mosfet koruması (eğer var ise) yeterli seviyede değil. RMA'ya (garantiye) göndermeniz gerekiyor. Başka Sapphire RX 570 Pulse (ITX olmayan vesiyonu), RX580 Vega56, Vega64... lerde bu sorun başıma hiç gelmedi. Sadece RX570 ITX lerde bu sorunla karşılaştım. Büyük ihtimalle yerden kazanmak için olmaması gereken kararlar almışlar...[/ sence RX570 ITX mi almalıyım yoksa RX570 PULSE RADEON mu?
 
Ucuz olanı. 😃
İkisi de aynıdır performans açısından.
Eğer minik kasa beğeniyorsan ITX.
Yok kocaman kasa var diyorsan diğeri de olur. Ama arada fiyat farkı varsa ITX derim. OverClock yapacam ben, kartı yakacam yakacam diyorsan Pulse.

Ama hangisini seçersen seç kesinlikle 2. el al. 8GB modellere fazla para vermen anlamsız. 4K oynamayacaksın zaten. 1080 için de 4GB yeterlidir. Yok 4K da diyorsan sıfır alacağına 2x kullanılmış alırsın rahat rahat. CrossFire yaparsın babalar gibi.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı