16GB RAM kullanıyorum, yaklaşık 2 ay öncesine kadar arka planda Valorant dışında hiçbir şey açık değilken sistem genelinde en fazla toplam 6GB RAM kullanımı vardı bende.
16 GB RAM kullanıyorum, yaklaşık 2 ay öncesine kadar arka planda Valorant dışında hiçbir şey açık değilken sistem genelinde en fazla toplam 6 GB RAM kullanımı vardı bendee
@onurkaplan55 , bilgin olsun diye söyledim. Benlik bir problem yok zaten . Bu arada Valorant ortalama 4/4.5 GB civarı RAM kullanıyor, işletim sistemi de en azından 1.4-1.8 GB aralığında bellekten çalıyor.
Hocam şöyle düşün 8x2 yapsanız diyelim ki aynı şekilde tüketim yapacak. Fakat bütün işi tek bir kişiye yüklemektense iki kişiye dağıtır. Bu şekilde drop, gecikme, kasma vs. Sorunlar çözülür.
@onurkaplan55, bilgin olsun diye söyledim. Benlik bir problem yok zaten . Bu arada Valorant ortalama 4/4.5 GB civarı RAM kullanıyor, işletim sistemi de en azından 1.4-1.8 GB aralığında bellekten çalıyor.
Hocam şöyle düşün 8x2 yapsanız diyelim ki aynı şekilde tüketim yapacak. Fakat bütün işi tek bir kişiye yüklemektense iki kişiye dağıtır. Bu şekilde drop, gecikme, kasma vs. Sorunlar çözülür.