$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #11 Bruz dedi: Bende onu kastediyorum. Attığım videoya bakarsan adam 35-40 civarı FPS alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani bir deneyin derim eğer oyun elinizde ise.
Bruz dedi: Bende onu kastediyorum. Attığım videoya bakarsan adam 35-40 civarı FPS alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani bir deneyin derim eğer oyun elinizde ise.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 20 Mart 2021 #12 Bruz dedi: Bende onu kastediyorum. Attığım videoya bakarsan adam 35-40 civarı FPS alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video kayıt programı da önemli. Videoya çekiyor adam onu sonuçta. FPS düşürür yani.
Bruz dedi: Bende onu kastediyorum. Attığım videoya bakarsan adam 35-40 civarı FPS alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video kayıt programı da önemli. Videoya çekiyor adam onu sonuçta. FPS düşürür yani.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 20 Mart 2021 #13 Ben i3 6100 ve RX550 ile 1080p Ultra'da 30FPS oynamıştım. Bir sorun çıkmaz herhalde.