RX 570 & R3 3100 sistem kilitleniyor

Devolve

Hectopat
RAM
Corsair Vengeance 16GB(8x2) 3000MHz CL16 DDR4
SSD veya HDD modeli
HyperX Fury 240GB ve Samsung 500GB M2 SSD
Ekran kartı
RX 570 Sapphire 8GB
Anakart
B450M S2H
İşlemci
Ryzen 3 3100
Selam, dün hiçbir sorun yaşamazken bugün PUBG'yi açtığımda birden sesler takıldı ve bilgisayar dondu ve ardından sesler devam etmeye başladı fakat ardından siyah ekran oldu, ben de kasadaki tuştan bilgisayarı yeniden başlatıp ekran kartı sürücüsünü güncelledim ve aynı durumu tekrar yaşadım. Sorun neden oluyor olabilir, nasıl çözerim? Ekran kartıma herhangi bir şey olmuş mudur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Tüm sürücüler güncel mi anakartınkiler dahil Windows Update yapın.
Sadece ekran kartı güncel fakat sıkıntının ekran kartı ile ilgili olduğundan eminim çünkü ara sıra sürücü gözükmüyordu.

Şu an bilgisayarı açtığımda bilgisayar geç açıldı ve açıldığı gibi AMD ekran kartı sürücüsü hata verdi.

1688627876629.png

Arkadaşlar sorun hala devam ediyor, az önce internette dolaşırken birden fare kasmaya başladı ve ardından siyah ekran olup bilgisayar kendini yeniden başlattı. Mavi ekran almıyorum. Olay görüntüleyicisinde "PCI Express Legacy Endpoint" ile ilgili bir uyarı aldığımı görüyorum. Bunun dışında "RestartManager" ve "Kernel-PnP" başlıklarıyla uyarı aldığımı da görüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Donanımsal mıdır?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı