Çözüldü RX 570 R3 3200G sistemde RDR 2 donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EgemenZYBK

Decapat
RAM
8GB 3200Mhz
SSD veya HDD modeli
240 GB SSD
Ekran kartı
RX 570 4gb
İşlemci
Ryzen 3 3200G 3.6 ghz 4 çekirdek
RDR2'yi 1 yıldır falan oynuyorum kaç kez silip yüklemişimdir ve hem Windows 10 hem de Windows 11'de oynadım, hiçbir zaman sorun çıkmadı. 50-60 arası FPS değeri alıyorum ama bugün oyunu tekrar indireyim ve oynayayım dedim, oyuna girdim, her şey aynı fakat tek sıkıntı oyun 30-40 saniyede bir donuyor ve bunlar 1-2 saniye kadar olduğu için çok sinir bozuyor. Nedenini bilenler veya çözümünü bilenler yardım edebilirse çok sevinirim, teşekkürler iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
RAM 8 GB sınırına dayanıp yetersiz kalıyordur. Bu durumda donma ve kasmalar olur. Onun yanına 1 tane daha 8 GB eklenmesi bilgisayarı rahatlatacaktır.
RDR2'yi 1 yıldır falan oynuyorum kaç kez silip yüklemişimdir ve hem Windows 10 hem de Windows 11'de oynadım, hiçbir zaman sorun çıkmadı. 50-60 arası FPS değeri alıyorum ama bugün oyunu tekrar indireyim ve oynayayım dedim, oyuna girdim, her şey aynı fakat tek sıkıntı oyun 30-40 saniyede bir donuyor ve bunlar 1-2 saniye kadar olduğu için çok sinir bozuyor. Nedenini bilenler veya çözümünü bilenler yardım edebilirse çok sevinirim, teşekkürler iyi akşamlar.

RAM tek mi?

@EgemenZYBK

Ram takviyesi yapın. İşlemci kullanımı normal değil lakin bu işlemcinin gücünden kaynaklanıyor. Ram takviyesi kesinlikle şart sonrasında donup donmayacağı ise meçhul.
Ekran kartı 80'lere kadar çıkıyor.
Bu şubat ayı için anormal bir değer olabilir. Kaç yıldır kullanıyorsunuz. Sıfır mı aldınız yoksa ikinci el mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı