RX 570 - R5 1600 AF sistemin oyun performansı nasıldır?

HypeRisReal

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, amcam kendine yeni bir sistem aldığı için eski sistemini bana hediye etti sistem özellikleri:
Ekran kartı: MSI Armor RX 570 4 GB paylaşımlı 8 GB.
İşlemci: Ryzen 5 1600 AF 12nm 3.20 GHz.
Anakart: MSI A320M Pro-E DDR4 3200 MHz.
RAM: Corsair Vengeance 8 GB DDR4 3200 MHz CL 16.
SSD: WD Green 240GB 545MB okuma /430 MB yazma.
Kasa: Aerocool CS1102 500W PSU ATX kasa.

Sistem özellikleri bu, oyunlarda FPS'im nasıl olur sistem parçalarında değişiklik yapmama gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sistemimin aynısı. Buraya bir 8 GB'lık RAM takviyesi ile birlikte çoğu oyunu orta grafiklerde 60 FPS ile oynayabilirsin.

Yeni bir RAM için stajımın başlamasını bekliyorum bu hali ile oynamak istediğim oyunlar; GTA V, CoD Warzone, R6, Forza Horizon, bu oyunlarda FPS değerleri nasıl olur?

Yeni bir RAM için stajımın başlamasını bekliyorum bu hali ile oynamak istediğim oyunlar; GTA V, CoD Warzone, R6, Forza Horizon, bu oyunlarda FPS değerleri nasıl olur?

Warzone, FH ve GTA 5'te RAM yüzünden ani droplar olabilir onun haricinde rahat oynarsın.

Giriş seviyesi bir sistem oynayacağın oyunlar nedir?

Bütçen yeterliyse RAM takviyesi yapabilirsin.

Eski sistemimin aynısı fakat bende çift kanal 16 GB RAM vardı ve bir zamanlar 8 GB ile kullanıyordum performans baya fark ediyor. Çift kanal ile çok rahat yeni oyunları oynarsınız, hala orta-üst grafikte oynatan bir kartınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…