RX 570 R5 2600X sistemi yükseltmek

Cutler

Hectopat
Yer
Fatih/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim
Öncelikle selamlar, yakın zamanda 1,5 yıl önce aldığım bilgisayarımı donanım olarak yükseltmeyi düşünüyorum. Ekran kartı olarak RTX 2060, 512 GB SSD ve bilgisayarıma 8 GB RAM eklemeyi düşünüyorum. Fakat ismi geçen parçalar yaklaşık olarak 4100TL bareminde olduğu göz önünde bulundurarak konsol tarafında daha ucuza PlayStation 4 almak daha mantıklı gibi geliyor. Sistemimde bulunan R5 2600X ile RTX 2060 (1080P'de) darboğaz yapar mı? Bir fikrim yok. Sistem donanımımı aşağıya bırakıyorum. Bu konuyu önerilerinizi almak için açıyorum.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler 😀

Ekran kartı: RX 570
İşlemci: R5 2600X
RAM: 8 GB RAM
Anakart: B450M
Hard disk: 1 TB

Öncelikle selamlar, yakın zamanda 1, 5 yıl önce aldığım bilgisayarımı donanım olarak yükseltmeyi düşünüyorum. Ekran kartı olarak RTX 2060, 512 GB SSD ve bilgisayarıma 8 GB RAM eklemeyi düşünüyorum. Fakat ismi geçen parçalar yaklaşık olarak 4100TL bareminde olduğu göz önünde bulundurarak konsol tarafında daha ucuza PlayStation 4 almak daha mantıklı gibi geliyor. Sistemimde bulunan R5 2600X ile RTX 2060 (1080P'de) darboğaz yapar mı? Bir fikrim yok. Sistem donanımımı aşağıya bırakıyorum. Bu konuyu önerilerinizi almak için açıyorum.

Ekran kartı: RX 570.
İşlemci: R5 2600X.
RAM: 8 GB RAM.
Anakart: B450M.
Hard disk: 1 TB.

SSD al.
1 Tane daha 8 GB RAM ekle.
Bundan farklı bir şeye gerek yok. RX 570 hala güçli bir kart.

Öncelikle selamlar, yakın zamanda 1, 5 yıl önce aldığım bilgisayarımı donanım olarak yükseltmeyi düşünüyorum. Ekran kartı olarak RTX 2060, 512 GB SSD ve bilgisayarıma 8 GB RAM eklemeyi düşünüyorum. Fakat ismi geçen parçalar yaklaşık olarak 4100TL bareminde olduğu göz önünde bulundurarak konsol tarafında daha ucuza PlayStation 4 almak daha mantıklı gibi geliyor. Sistemimde bulunan R5 2600X ile RTX 2060 (1080P'de) darboğaz yapar mı? Bir fikrim yok. Sistem donanımımı aşağıya bırakıyorum. Bu konuyu önerilerinizi almak için açıyorum.

Ekran kartı: RX 570.
İşlemci: R5 2600X.
RAM: 8 GB RAM.
Anakart: B450M.
Hard disk: 1 TB.

RTX 2060 ile herhangi bir darboğaz olmaz ama ondan önce RAM ve SSD eklemenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı