RX 570 - R5 5500 sistemde Windows 11'e geçilir mi?

ViewSonic

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
RAM
DDR4 16 GB 3000 MHz
SSD veya HDD modeli
M.2 SSD 500 GB
Ekran kartı
RX 570 8GB
Anakart
Gigabyte A520M-K V2
İşlemci
AMD R5 5500
Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum ancak kafama takılan sorular var. Sistem yavaşlar mı ya da FPS düşmesi gibi sorunlar yaşar mıyım?

Bir şey olmaz hatta güncel kal ki performansın iyi olsun.

Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum ancak kafama takılan sorular var. Sistem yavaşlar mı ya da FPS düşmesi gibi sorunlar yaşar mıyım?
Gecmeni hiç önermem daha stabil değil ve gereksiz bir çok ayar aktif geliyor tpm olayına hiç girmiyorum bile ama kullanım olarak sade ve güzel aslında sorunlar düzeltilip kararlı hale gelirse geçmeyi dene

Gecmeni hiç önermem daha stabil değil ve gereksiz birçok ayar aktif geliyor TPM olayına hiç girmiyorum bile ama kullanım olarak sade ve güzel aslında sorunlar düzeltilip kararlı hale gelirse geçmeyi dene

Windows 11'de şu an geçilmemek için büyük bir sebep yok. Sistemi yeten geçsin.

Geçmek için değil, geçmemek için sebep bulmalısın. Güncellik her zaman ön plandadır.

Windows 10 güncelleme almaya devam ediyor. Geçmemek için de sebepler mevcut, her yerde sorun yaşayan insanları görüyoruz. Neden vaktimi ayırıp ona geçip bir de olası potansiyel sorunlara davetiye çıkarayım.

Windows 11'de şu an geçilmemek için büyük bir sebep yok. Sistemi yeten geçsin.
Herkes sistemi yetiyor diye geçerse yarın bir gün stabil olmayan güncelleme vs Windows sorunları baş gösterir beklersin güncelleme gelecek diye bizzat başıma geldi herşeye güncel diye atlamak yerine sağlıklı işletim sistemi kullanmak daha mantıklı sonra forumda konu açarsıniz çözüm bulun diye

Windows 10 güncelleme almaya devam ediyor. Geçmemek için de sebepler mevcut, her yerde sorun yaşayan insanları görüyoruz. Neden vaktimi ayırıp ona geçip bir de olası potansiyel sorunlara davetiye çıkarayım.

Windows 10'da da sorun yaşayan var, Windows 11'de de yaşayan var. Bu sorunların çoğu kullanıcı kaynaklı sorunlar oluyor. Ben beta sürümünden beri kullanıyorum hiç büyük bir sorunla karşılaşmadım. Anca 2 tane mavi ekran yemişimdir onlarda da benim hatamdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…