RX 570 - R5 5600 sistem ile Windows 11'e geçilir mi?

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
RAM
2x8 Corsair Vengeance LPX 3200MHz
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 EVO Plus 1TB
Ekran kartı
ASUS RX 570 4GB
Anakart
Gigabyte B550M DS3H
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Selam arkadaşlar. Bir süre önce Windows 11 kullanıyordum ancak sonra 10'a geri döndüm tam oturmuş olmadığını hissettiğim için. 5-6 ay önce kullanıyordum. Şu an ne durumda? Geçilir mi, tavsiye eder misiniz? Performans açısından fark görmeyi beklemiyorum ancak düşüş olmasın yeter. Sadece güncel sistem kullanmak istiyorum ancak kararsız kaldım. Bir de temiz kurulum olmadan Windows Update üzerinden güncellesem sorun yaşar mıyım? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bir deneyin. Zaten ilk haftadan kendini belli eder. Hâlâ üzerinde çalışılan bir işletim sistemi.

Windows Update üzerinden güncelleyebilirsin, sıkıntı olmaz. Tabii direkt Windows 11 veya Windows 10 kullanmanızı tavsiye etmem. En azından gereksiz telemetrileri kapatın derim.

Bir süredir Win 11 kullanıyorum. Tek sorun yaşadığım şey Win 11 uyumlu CH340 çip seti sürücüsü bulmak oldu. Onun dışında ben keyifle kullanıyorum. Kullandığım sistem üst düzey bir sistem olduğundan olabilir. Orta ve düşük sistemlerde performansını bilemiyorum.

Windows Update ile geçebilirsin ama ben genelde temiz kurulum tercih ederim.

Tekrar bir şans verelim bakalım, en kötü tekrar Windows 10'a dönerim. Teşekkürler.

Update ile geçmeyin. Stabilite sorunları yaşarsınız. Zaten halihazırda stabil olmayan bir işletim sistemidir Win 11.

Temiz kurulum yapmak istemiyorum, nasıl geçebilirim başka türlü?

Update ile ne gibi sorunlar çıkarıyor hocam?
Dediğim gibi stabilite sorunları. İşletim sistemi bazen olması gerektiği gibi çalışmaz, bir şeyler açılmaz, bir şeylere tıklayamazsın vs.

Temiz kurulum yapmak istemiyorum, nasıl geçebilirim başka türlü?
Temiz kurulum yapmaktan başka bir seçenek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…