black hole Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 231 Çözümler 1 28 Kasım 2019 #1 Bu ekran kartı alınır mı? Bir de OC olunca daha fazla WattMan hatası alma ihtimali varmış sanırım. OC'yi sonradan kaldırabiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2019
Bu ekran kartı alınır mı? Bir de OC olunca daha fazla WattMan hatası alma ihtimali varmış sanırım. OC'yi sonradan kaldırabiliyor muyuz?
A A.E.G Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 633 Makaleler 1 28 Kasım 2019 #2 Sadece ekran kartı hakkında konuşacağım daha ucuza MSI yaş Sapphire alınır.ama estetik önemli dersen alabilirsin ama sonradan keşke almasaydim deme
Sadece ekran kartı hakkında konuşacağım daha ucuza MSI yaş Sapphire alınır.ama estetik önemli dersen alabilirsin ama sonradan keşke almasaydim deme
black hole Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 231 Çözümler 1 28 Kasım 2019 #3 A.E.G dedi: Sadece ekran kartı hakkında konuşacağım daha ucuza MSI yaş Sapphire alınır.ama estetik önemli dersen alabilirsin ama sonradan keşke almasaydim deme Genişletmek için tıkla... sapphire pulse alacaktım ama diğer markalarda indirim yokmuş
A.E.G dedi: Sadece ekran kartı hakkında konuşacağım daha ucuza MSI yaş Sapphire alınır.ama estetik önemli dersen alabilirsin ama sonradan keşke almasaydim deme Genişletmek için tıkla... sapphire pulse alacaktım ama diğer markalarda indirim yokmuş