LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.967 Çözümler 2 Yer İzmir Dün 21:45 #1 Arada yine fark olur sanmıştım, işlemci ve RAM'den hemen hemen aynı FPS'i alıyorum. CS2 ve Valorant'ta darboğaz çok mu sizce? 16 GB DDR3 RAM, i7 3770'üm var. RX 580 mi almalıydım?
Arada yine fark olur sanmıştım, işlemci ve RAM'den hemen hemen aynı FPS'i alıyorum. CS2 ve Valorant'ta darboğaz çok mu sizce? 16 GB DDR3 RAM, i7 3770'üm var. RX 580 mi almalıydım?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.837 Makaleler 8 Çözümler 247 Yer İstanbul Dün 21:50 #2 MSI Afterburner veya HWiNFO ile oyun için kullanımlarınızı paylaşır mısınız?
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.967 Çözümler 2 Yer İzmir Dün 23:16 #3 Blacksidemre dedi: MSI Afterburner veya HWiNFO ile oyun için kullanımlarınızı paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam HWiNFO kurdum da pek anlamadım mantığı çok darboğaz yapar mı sizce bu CPU'ya? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:34
Blacksidemre dedi: MSI Afterburner veya HWiNFO ile oyun için kullanımlarınızı paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam HWiNFO kurdum da pek anlamadım mantığı çok darboğaz yapar mı sizce bu CPU'ya?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.837 Makaleler 8 Çözümler 247 Yer İstanbul Dün 23:35 #4 LEGEND.35 dedi: Hocam HWiNFO kurdum da pek anlamadım mantığı çok darboğaz yapar mı sizce bu CPU'ya? Genişletmek için tıkla... HWiNFO kullanım değerlerinizi ölçüyor, ona göre darboğaz olup olmadığını söyleyebilirim. Oyun içinden kullanımlara dair bir ekran görüntüsü paylaşın.
LEGEND.35 dedi: Hocam HWiNFO kurdum da pek anlamadım mantığı çok darboğaz yapar mı sizce bu CPU'ya? Genişletmek için tıkla... HWiNFO kullanım değerlerinizi ölçüyor, ona göre darboğaz olup olmadığını söyleyebilirim. Oyun içinden kullanımlara dair bir ekran görüntüsü paylaşın.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.967 Çözümler 2 Yer İzmir Bugün 01:08 #5 Blacksidemre dedi: HWiNFO kullanım değerlerinizi ölçüyor, ona göre darboğaz olup olmadığını söyleyebilirim. Oyun içinden kullanımlara dair bir ekran görüntüsü paylaşın. Genişletmek için tıkla... Bu şekil mi hocam? Arkada RDR 1 var. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:27
Blacksidemre dedi: HWiNFO kullanım değerlerinizi ölçüyor, ona göre darboğaz olup olmadığını söyleyebilirim. Oyun içinden kullanımlara dair bir ekran görüntüsü paylaşın. Genişletmek için tıkla... Bu şekil mi hocam? Arkada RDR 1 var.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.837 Makaleler 8 Çözümler 247 Yer İstanbul Bugün 01:29 #6 LEGEND.35 dedi: Bu şekil mi hocam? Arkada RDR 1 var. Eki Görüntüle 2605515 Genişletmek için tıkla... Sensor sekmesinden ekran görüntüsü atın.
LEGEND.35 dedi: Bu şekil mi hocam? Arkada RDR 1 var. Eki Görüntüle 2605515 Genişletmek için tıkla... Sensor sekmesinden ekran görüntüsü atın.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.967 Çözümler 2 Yer İzmir Bugün 02:03 #7 Blacksidemre dedi: Sensor sekmesinden ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla...
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.837 Makaleler 8 Çözümler 247 Yer İstanbul Bugün 02:11 #8 Stabil çalışıyor. İşlemci sıcaklığı mevcut yüke göre biraz yüksek. Termal macun değişimi gerekebilir.
Stabil çalışıyor. İşlemci sıcaklığı mevcut yüke göre biraz yüksek. Termal macun değişimi gerekebilir.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.967 Çözümler 2 Yer İzmir Bugün 02:26 #9 Blacksidemre dedi: Stabil çalışıyor. İşlemci sıcaklığı mevcut yüke göre biraz yüksek. Termal macun değişimi gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Termal macun daha yeni yapıldı pc ci de.
Blacksidemre dedi: Stabil çalışıyor. İşlemci sıcaklığı mevcut yüke göre biraz yüksek. Termal macun değişimi gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Termal macun daha yeni yapıldı pc ci de.