RX 570, RX 580 veya GTX 1050 Ti Sistem Tavsiyesi

2 çekirdek 4 iş parçacığı farkı var. Fark oluşturur tavsiyem 2600 olanı almanız. 2500X alırsanız ekstra soğutucu almanız gerekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercihim 1600x olur ama 1600x kutu içeriğinde soğutucu gelmiyor bildiğim kadarıyla. Para sıkıntı olursa 1600 çünkü ekstra soğutma için 200₺ civarı para gider.

2 çekirdek 4 iş parçacığı farkı var. Fark oluşturur tavsiyem 2600 olanı almanız. 2500X alırsanız ekstra soğutucu almanız gerekecek.
2600x FROSTY-R bu fanla beraber geliyor 2600'da daha mı iyi?
Tercihim 1600x olur ama 1600x kutu içeriğinde soğutucu gelmiyor bildiğim kadarıyla. Para sıkıntı olursa 1600 çünkü ekstra soğutma için 200₺ civarı para gider.
FROSTY-R bu sogutucu ile geliyor 1600x
Olay nereden 1600x'e döndü takip edemedim, neyse vardır umarım bildiğiniz.
İkinci sistem 1600x var onda sordum 1500x kötü dediler.

Link atma şansın var mı? Everest ise pek tavsiye etmem çünkü bir keresinde tanıdığımın kasa fanı yanmıştı pek güvenemiyorum. Kasa fanı 5 aylıktı temizliği falan yapılıyordu bir şey olmuş bilgisayarı gece açık bıraktı ve sabah kalktığında bilgisayar kısa devre yaptı. Fanlara baktığında Everest'in fanı erimişti.

Sistem gayet uygun gözüküyor fakat dediğim gibi Everest marka ürünü tavsiye etmem. Aşağıda buna benzer bir sistem topladım ekran kartı çok daha iyi GTX 1060 dan %20 daha performanslı RAM 3000Mhz anakart A320M olabilir ama idare eder bir sıkıntı oluşturmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…