Almayı düşünüyorum. Bu sistem ile Herhangi bir darboğaz yaşar mıyım? Eski sistemimde 4Story adlı MMORPG 2009 yapımlı bir oyunda ekran kartı kullanımım 50'nin üstünde sabit kalamıyordu genellikle 5 10 arasında değişiyordu. Bu işlemci ile bu sorunları yaşar mıyım?
Ve ayrıca sizden yardım istiyorum: Bütçemi aşıyor bu fiyatlar. Daha ucuzunu bulabilen benimle paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Alacağım işlemcinin yorumlarına baktım AF versiyonuymuş dediğiniz gibi yeni versiyonmuş yani. Bu attıklarınız daha pahalı. Benim attıklarımdan daha ucuzunu bulmaya çalışıyorum.
AF versiyonu ise sorun yok. Ama anakartı dediğim anakart ile değiştirirsen, daha sağlıklı olur. Çünkü A320m anakartlarda, RAM MHz yükseltme olayı sağlıklı olmuyor. En azından standart ve çok tercih edilen B450M S2H'ı tercih et.
AF versiyonu ise sorun yok. Ama anakartı dediğim anakart ile değiştirirsen, daha sağlıklı olur. Çünkü A320m anakartlarda, RAM MHz yükseltme olayı sağlıklı olmuyor. En azından standart ve çok tercih edilen B450M S2H'ı tercih et.
2400Mhz RAM kullanıyorsan A çipsetli anakart yeterli olacaktır. Ayrıca oynadığın oyun çok eski olduğu için GPU ya da CPU kullanımının çok düşük olması gayet normal bir durum.
R5 1600 ve RX 570 gayet uyumlu olacaktır gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
2400Mhz RAM kullanıyorsan A çipsetli anakart yeterli olacaktır. Ayrıca oynadığın oyun çok eski olduğu için GPU ya da CPU kullanımının çok düşük olması gayet normal bir durum.
R5 1600 ve RX 570 gayet uyumlu olacaktır gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.