RX 570 sarı ünlem problemi

franch

Centipat
RX 570 ekran kartım iki gündür sorun çıkartmakta. Sistem geri yükleme ile ilk format attığım tarihe alıyorum sarı ünlem kayboluyor fakat, bilgisayarı restart ettikten sonra tekrar sarı ünlem geliyor. İki gündür yapmadığım şey, internete çözüm için bakmadığım yer kalmadı.
DDU ile ekran kartını kaldırıp, AMD'nin sitesinden https://www.amd.com/en/support en güncel versiyonu kurdum fakat yine sarı ünlem gelmektedir.

( Bu arada monitör ile ekran kartı HDMI kablo üzerinden bağlıdır )

Atikmdag-patcher-1.4.8 bu programı da kurup denedim ama yok bu da çözüm olmadı.

Yardımcı olabilecek birileri umarım buradan çıkacaktır.

Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    9,5 KB · Görüntüleme: 79
  • amd.PNG
    1,5 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Rica etsem 19.9.2 sürücüsünü kurmayı dener misiniz? Ancak dosyayı yönetici olarak başlatın.

Daha önce de bu versiyonu ile sorunsuz çalışıyordu. DDU ile tekrar kaldırıp bu versiyonu kurdum aynı hata devam ediyor.

Alternatif olarak guru3D üzerinden 19.11.3 indirebilirsin. Ben RX580 ile sorunsuz kullanıyorum. DDU ile kaldırıp 19.11.3 veya üst yorumdaki gibi 19.9.2'yi kurarsın. DDU ayarlamalarını da tam yapıyorsun değil mi?

DDU ayarlarını hep bu şekilde yaparak kaldırdım problem çıktığından beri. Ama hangi versiyonu kurarsam kurayım çözüm olmadı 19.9.2 versiyonunu internetten indiriyorum şimdi. Bir de bu versiyonu deneyeceğim.

Dosya Ekleri

• dd2.PNG
    28,4 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:

DDU ile kaldırıp 19.11.3 versiyonunu kurdum bu da çözüm olmadı maalesef. Hem VGA hem de HDMI ile bağlantı yaptım belki bu şekilde çözülür diye maalesef bu da olmadı.

Dosya Ekleri

• Hata.PNG
    6,1 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…