RX 570 setup yükseltme önerisi

Hocam kasayı yenileyin yenileyebildiğiniz kadar gerisi kalsın.
En mantıklı seçenek bu her sene performans sıkıntısı çekmeyin.

Bütçeyi bir tık aştım 1000 lira civarı ama şöyle diyim. Power normalde atmıyacaktım ama kullandığınız power cidden berbat. İleride size çok sıkıntı çıkarır. Hatta yakın zamanda bile çıkarır. O yüzden power supply da attım. Ram 16gb attım. Dilediğinizde bir 16 daha alabilirsiniz.

Hocam SSD'de önerir misiniz?

Bütçeyi aşıyor ama kioxia exceria pro gayet yeterli ve üst seviye bir ssd.
Teşekkür ederim hocam. Bir sorum daha var: İşlemci tarafında AMD Ryzen 5-7600 değilde, AMD Ryzen 5-7600X alsak uzun süreli kullanımlar için daha iyi olmaz mı?

Bütçeyi aşıyor ama kioxia exceria pro gayet yeterli ve üst seviye bir ssd.
Ayrıca işlemciyi biraz düşük tutsak daha sağlıklı bir fiyat tutacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
İşlemciyi en düşük 7500f seçebilirsin iyi olucak o da sadece 500lira daha ucuz. Alınır mı alınır tabi. Ama ekran kartın berbat o yüzden integrated graphics olmalı bence. Evet 7600x daha iyi ama bütçen kısıtlı.

Bütçeyi 10.000,00₺ saysak neler alabilirim hocam? Bu arada anakartı çok beğendim fakat fiyatı biraz tuzlu. Yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada.

Tekrardan merhaba,

Bütçemin 10.000,00₺ - 15.000,00₺ arası olduğunu belirtmek isterim. Nihayetinde Windows 10'un desteğinin kesilmesine 1 ay gibi bir süre kaldı. Bu süre zarfında siz değerli üyelerden istediğim darboğaz yapmayan parçalardan oluşan parça önerileri vermeniz.

Öncelikle parçalar uzun ömürlü olursa iyi olur çünkü daha sonrasında v.s. değiştirmek istemiyorum.

Ekran kartımı değiştirmeyeceğim. Daha sonradan RTX 4070 veya üstü bir ekran kartına geçeceğim.

Anakart da Wi-Fi ve Bluetooth olursa çok iyi olur.

Ayrıca iyi bir akvaryum kasa önerirseniz çok müteşekkir olurum.

Şimdiden hepinize çok çok teşekkür ederim, yardımlarınıza çok müteşekkirim.

(Not: Bilmeyen değerli üyeler için istediğim parçalar: Akvaryum Kasa, Anakart, İşlemci, RAM, İşlemci Soğutucu ve SSD)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…