RX 570 sıcaklık sorunu

@Alperen123
Kasanız eski model o yüzden sıcaklıklar normale göre daha fazla ve kablo düzenlemesi yok. Undervolt yapabilirsiniz ama bütçe varsa kasa değiştirin bence. Bütçe varsa mesh kasa alın.

Aşağıya fotoğraf bıraktım bakabilir misiniz ?
Evet fotoğrafı gördüm. Mesh panel ve hava akışı iyi olan bir kasa modeline geçmeniz iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca undervolt ve fan ayarı ile ortalama 10-15 derece civarında ekran kartının sıcaklığını düşürebilirsiniz şu an diye düşünüyorum.

Denemeye başlıyorum teşekkür ederim
@Alperen123
Kasanız eski model o yüzden sıcaklıklar normale göre daha fazla ve kablo düzenlemesi yok. Undervolt yapabilirsiniz ama bütçe varsa kasa değiştirin bence. Bütçe varsa mesh kasa alın.
maalesef yok 85derecelerde oynasam sıkıntı olur mu ?

Denemeye başlıyorum teşekkür ederim
maalesef yok 85derecelerde oynasam sıkıntı olur mu ?
Genelde 80 derece üstü tehlikeli denir. Zaten firmalar 85-90 dereceleri üst değer olarak belirtiyor. Hani hemen bozulmaz fakat uzun vadede ne olur bilinmez. Bu yüzden undervolt ve fan ayarı yaparak bu değeri 80 derece ve altına indirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Yaptım hiç etkisi olmadı lütfen yardım edin kartım mı bozulmuş?

Başta yaptığın fan ayarı çok kötü. Zaten yaz ayındayız ona göre bir ayar yap 70 dereceye kadar yüzde 40 çok az değer arttır onu. 80 dereceden altını görmen mümkün değil bu ayarlarla. Kasanda ek fan egzoz fan da yok eski tip gördüğüm kadarıyla. Bu değerler çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…