Çözüldü RX 570 sistem açılırken donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SorunluPC76

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şifre yazarken dönüyor sonra da siyah ekran. Yeniden açıyorum bir sorunla karşılaştık veya temizleniyor yazıyor. Sıfırladım 1 gün sonra yine aynı hata devam ediyor. Sürücüler güncel, bazen de açarken ekran kartı yüksek ses çıkarıyor. RX 570 kullanıyorum.

Yüksek ses çıkarıyorsa sıcaklıklar yüksektir. Bakabiliyorsanız termal macununu bir kontrol edin. Bazen kartlarda statik birikince de böyle sorunlar olabiliyor. Kartı elinize alıp yalınayak toprakta gezinmeyi de deneyebilirsiniz.

Yüksek ses çıkarıyorsa sıcaklıklar yüksektir. Bakabiliyorsanız termal macununu bir kontrol edin. Bazen kartlarda statik birikince de böyle sorunlar olabiliyor. Kartı elinize alıp yalınayak toprakta gezinmeyi de deneyebilirsiniz.

Hocam açtım ekran kartını termal macun alüminyum gibiydi onu değişeceğim yarın.Başka önerilerinde varmı ve sıcaklıkları 40 dı yani demiri sıcaktı tahmini 70 ama üst yüzeyi 30-40 gibiydi

Hocam açtım ekran kartını termal macun alüminyum gibiydi onu değişeceğim yarın.Başka önerilerinde varmı ve sıcaklıkları 40 dı yani demiri sıcaktı tahmini 70 ama üst yüzeyi 30-40 gibiydi
Hocam 70 dereceye nasıl dokundunuz?

Ayrıca macun alüminyum gibi olamaz. Macun mat bir yüzeye sahiptir. Büyük ihtimalle macun yok ve siz açıkta kalan gpu'yu macun zannettiniz.

Hocam 70 dereceye nasıl dokundunuz?

Ayrıca macun alüminyum gibi olamaz. Macun mat bir yüzeye sahiptir. Büyük ihtimalle macun yok ve siz açıkta kalan GPU'yu macun zannettiniz.

Yokya kuruydu ve parçalanıyordu 70 dereceye nasıl dokundunuz derken demiri demek istemiştim soğutan demir PC açar açmaz 60 70oluyordu tahmini elimi direk yaktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı