- RAM
- 8x2 3000
- Ekran kartı
- RX 570 4 GB
- Anakart
- biostar a320 mh
- İşlemci
- R5 5500
@Recep Baltaş Abi gözünü seveyim bir yardım et. Bu tablo neyi gösteriyor? Nasıl bir çözüm bulabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Sorun ne?@Recep Baltaş Abi gözünü seveyim bir yardım et. Bu tablo neyi gösteriyor? Nasıl bir çözüm bulabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Sorun ne?
Her şey normal gorunuyor, CPU ve GPU kullanimlari BF5 icin normal. Ayni sekilde Boost hizinda calisiyor CPU.
O degerler ilginc bir sekilde dusuk, oyunda rahatsiz edici droplar yasiyor musun?Oyun oynarken adamlarla karşılaşınca anlık takılıyor. Minimum FPS 5'e kadar düşmüş.
% 1 FPS değerleri normal mi? Pek anlamıyorum.
Drop yiyorsun anladığım kadarıyla. Sistem bütünlüğü bozulmuş olabilir. Virüs olabilir.Oyun oynarken adamlarla karşılaşınca anlık takılıyor. Minimum FPS 5'e kadar düşmüş.
% 1 FPS değerleri normal mi? Pek anlamıyorum.
O degerler ilginc bir sekilde dusuk, oyunda rahatsiz edici droplar yasiyor musun?
Evet maalesef.O degerler ilginc bir sekilde dusuk, oyunda rahatsiz edici droplar yasiyor musun?
CPU ve GPU kullanim degerlerin ekran goruntusunde iyi duruyor aslinda oyun nereye kurulu SSD mi HDD mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.