F farukdndr Yoctopat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 RAM 8x2 3000 Ekran kartı RX 570 4 GB Anakart biostar a320 mh İşlemci R5 5500 @Recep Baltaş Abi gözünü seveyim bir yardım et. Bu tablo neyi gösteriyor? Nasıl bir çözüm bulabilirim? Şimdiden teşekkür ederim. Dosya Ekleri Battlefield V_2023.09.19-23.58.png 3,1 MB · Görüntüleme: 48
@Recep Baltaş Abi gözünü seveyim bir yardım et. Bu tablo neyi gösteriyor? Nasıl bir çözüm bulabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 20 Eylül 2023 #2 farukdndr dedi: @Recep Baltaş Abi gözünü seveyim bir yardım et. Bu tablo neyi gösteriyor? Nasıl bir çözüm bulabilirim? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorun ne?
farukdndr dedi: @Recep Baltaş Abi gözünü seveyim bir yardım et. Bu tablo neyi gösteriyor? Nasıl bir çözüm bulabilirim? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorun ne?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 20 Eylül 2023 #3 Her sey normal gorunuyor, CPU ve GPU kullanimlari BF5 icin normal. Ayni sekilde boost hizinda calisiyor CPU.
Her sey normal gorunuyor, CPU ve GPU kullanimlari BF5 icin normal. Ayni sekilde boost hizinda calisiyor CPU.
F farukdndr Yoctopat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #4 VENGEANCE ANGEL dedi: Sorun ne? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken adamlarla karşılaşınca anlık takılıyor. Minimum FPS 5'e kadar düşmüş. Kokona Shiki dedi: Her şey normal gorunuyor, CPU ve GPU kullanimlari BF5 icin normal. Ayni sekilde Boost hizinda calisiyor CPU. Genişletmek için tıkla... % 1 FPS değerleri normal mi? Pek anlamıyorum.
VENGEANCE ANGEL dedi: Sorun ne? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken adamlarla karşılaşınca anlık takılıyor. Minimum FPS 5'e kadar düşmüş. Kokona Shiki dedi: Her şey normal gorunuyor, CPU ve GPU kullanimlari BF5 icin normal. Ayni sekilde Boost hizinda calisiyor CPU. Genişletmek için tıkla... % 1 FPS değerleri normal mi? Pek anlamıyorum.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 20 Eylül 2023 #5 farukdndr dedi: Oyun oynarken adamlarla karşılaşınca anlık takılıyor. Minimum FPS 5'e kadar düşmüş. % 1 FPS değerleri normal mi? Pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... O degerler ilginc bir sekilde dusuk, oyunda rahatsiz edici droplar yasiyor musun?
farukdndr dedi: Oyun oynarken adamlarla karşılaşınca anlık takılıyor. Minimum FPS 5'e kadar düşmüş. % 1 FPS değerleri normal mi? Pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... O degerler ilginc bir sekilde dusuk, oyunda rahatsiz edici droplar yasiyor musun?
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 20 Eylül 2023 #6 farukdndr dedi: Oyun oynarken adamlarla karşılaşınca anlık takılıyor. Minimum FPS 5'e kadar düşmüş. % 1 FPS değerleri normal mi? Pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Drop yiyorsun anladığım kadarıyla. Sistem bütünlüğü bozulmuş olabilir. Virüs olabilir. Bir format at istersen.
farukdndr dedi: Oyun oynarken adamlarla karşılaşınca anlık takılıyor. Minimum FPS 5'e kadar düşmüş. % 1 FPS değerleri normal mi? Pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Drop yiyorsun anladığım kadarıyla. Sistem bütünlüğü bozulmuş olabilir. Virüs olabilir. Bir format at istersen.
F farukdndr Yoctopat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #7 Kokona Shiki dedi: O degerler ilginc bir sekilde dusuk, oyunda rahatsiz edici droplar yasiyor musun? Genişletmek için tıkla... Kokona Shiki dedi: O degerler ilginc bir sekilde dusuk, oyunda rahatsiz edici droplar yasiyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet maalesef.
Kokona Shiki dedi: O degerler ilginc bir sekilde dusuk, oyunda rahatsiz edici droplar yasiyor musun? Genişletmek için tıkla... Kokona Shiki dedi: O degerler ilginc bir sekilde dusuk, oyunda rahatsiz edici droplar yasiyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet maalesef.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 20 Eylül 2023 #8 CPU ve GPU kullanim degerlerin ekran goruntusunde iyi duruyor aslinda oyun nereye kurulu SSD mi HDD mi?
CPU ve GPU kullanim degerlerin ekran goruntusunde iyi duruyor aslinda oyun nereye kurulu SSD mi HDD mi?
F farukdndr Yoctopat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #9 Kokona Shiki dedi: CPU ve GPU kullanim degerlerin ekran goruntusunde iyi duruyor aslinda oyun nereye kurulu SSD mi HDD mi? Genişletmek için tıkla... SSD kullanıyorum, oraya kurulu.
Kokona Shiki dedi: CPU ve GPU kullanim degerlerin ekran goruntusunde iyi duruyor aslinda oyun nereye kurulu SSD mi HDD mi? Genişletmek için tıkla... SSD kullanıyorum, oraya kurulu.