Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerden bilgisayar alınmaz. Bilgisayar alacaksan gaming.gen.tr, itopya gibi bilgisayar sitelerinden almalısın. E-ticaret sitelerinde aşırı fazla para istiyorlar ve içindeki bileşenler verdiğin paraya değmiyor.Bu olabilirmi hazır sistem.
Hocam hepsiburada olsa daha iyi olur world cardda 31 temmuza kadar faiz almıyoda.
Hocam bunu almaya karar verdim yardımınız için teşşekür ederim.bunu al dostum.
SUNRISE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-5600 sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile üst seviye oyun deneyimini ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Aynen öyle.Ükenin içler acısı hali. Yurtdışında adam asgari ücrete 4000 birim daha koyarak herhalde kuantum bilgisayarı alır, biz rx570 den bahsediyoruz hala olacak iş değil.
Saolun hocam bugün kargoya verilmiş çok heyecanlıyım.bunu al dostum.
SUNRISE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-5600 sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile üst seviye oyun deneyimini ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam bunu almaya karar verdim yardımınız için teşekkür ederim.
Aynen öyle.
Sağ olun hocam bugün kargoya verilmiş çok heyecanlıyım.
Sorun değil hocam çok ekran kartı taktım hayatta.Ekran kartını kendiniz takmanız gerekebilir.
Sağ olun hocam bugün kargoya verilmiş çok heyecanlıyım.
Alacağım zaten sağolun hocam.Ne demek efendim, ancak eğer bütçeniz var ise bir soğutucu alın yoksa 1-2 ay sonra alabilirsiniz ama ne olursa olsun bir soğutucu almaya özen gösterin.
Alacağım zaten sağolun hocam.
Çok sağolun hocam.Öneri istememişsiniz ama ben önereyim.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr