RX 570 sistem CP 2077 performansı nasıl olur?

İşletim sistemi
Windows 10

Murat Siyah

Centipat
Sistemim RX 570, Ryzen 5 1600 AF, 8 GB RAM.
Cyberpunk 2077 kaldırır mı veya hangi ayarlarda (1920X1080)?

Kaldırır. Low ayarlarda ( şu anki optimizasyona göre) bence max. olarak 40-50fps alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundan 5 fps falan az alırsınız.

Oynadığım sistem RX570, 8GB Rame sahip. Oyunun ssd üzerine kurulu olduğunu da belirtmem gerek. High-medium arası ayarlarda dışarıda kalabalık alanlarda (kalabalık ayarı olabilecek en yüksek seviyede) 30-40 fps arası, iç mekanlarda 45 fps civarı, araba sürerken 40 fps gibi değerler arıyorum. Araba sürerken çok fazla takılma oluyor sanırım ramden kaynaklı ama emin değilim . Araba sürmek dışında bir sorunum yok, eğer araba kullanırken çok sık takılmalara katlanabileceksen deneyebilirsin. Ben pek umursamadığım için bu şekilde oynuyorum ama benim yerimde başkası olsaydı pes edebilirdi. Şunu da belirtmem gerekir ki bu biraz şans işi benim oynadığım sistemde bu kadar iyi çalışması her sistemde iyi çalışacağı anlamına gelmiyor. Benden çok daha iyi sistemi olan kişilerin twitter üzerinden yakındıklarını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…