RX 570 sistem donuyor

Axerayn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
RAM
8GB 1600MHz DDR3 markasını bilmiyorum
SSD veya HDD modeli
markasını bilmiyorum 256GB
Ekran kartı
RX 570
Anakart
Intel H81
İşlemci
i7 4770
Arkadaşlar öyle harika bir sistemim yok fakat bu kadar donma yaşamam normal değil. Sorun bugün başladı. Video izlerken ekran donuyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Videonun sesi devam ediyor. Arkada Steam, Epic bir de Riot istemcisi açık sadece. Yardımcı olabilecek var mı?

Kasma galiba siteleride çok etkiledi umarım indirebilirim bir gün.

.

Son düzenleme:
Test sonuçlarını at. AMD GPU DDU ile silip en güncel sürüme geçin.

Hocam sorun çözüldü, sorun bendeki HDMI to VGA adaptörmüş o oynayınca görüntü donuyor değiştirdim şu anlık sıkıntı yok, aynı sorunu olup dönüştürücü kullananlar lütfen dönüştürücüyü denesin ya da alternatif olarak TV'ye bağlayıp denesin.

Aslında sorunun o kaynağıda varmış şu an kasmaya devam ediyor format deneyeceğim umarım bilgisayar batmaz.

Arkadaşlar sorun azıcık çözüldü formattan sonra ama hala donuyor, oyun oynarken asla bir donma gözlemlemedim genelde firefoxdayken vs. oluyor arada çok nadiren oyunlarda da oluyor, donduktan bir süre sonra CTRL+Shift+Windows tuşu+b basınca ekran kartının resetlenirken çıkardığı ses çıkıyor 4-5 defa.

Son düzenleme:
Dediklerimi yaptın mı doğru şekilde?

Hocam formattan sonra driverlere temiz kurulum yaptım AMD tarafında, SSD'ninde sağlığını vs atmıştıım önceden.

DDU ile AMD sil. AMD GPU BIOS'tan devre dışı bırak yada komple sök. Intel GPU sürücünü manuel indir yükle. O şekilde test edip gelişmeleri bildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…