Bilgisayar parçaları bugün elime geçti, montajını yaptım, power tuşuna bastım. CPU fan çalışıyor, ekran kartı fanı da çalışıyor, ışığı da yanıyor ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Lütfen yardımcı olun.
Dostum aynı sorun bende de var. En son sürümü yükledikten sonra fanlar dönmüyor. Bende ekran kartı arızalandı diyip garantiye yolluyordum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Kesinlikle Driver problemli.
Dostum aynı sorun bende de var. En son sürümü yükledikten sonra fanlar dönmüyor. Bende ekran kartı arızalandı diyip garantiye yolluyordum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Kesinlikle Driver problemli.
Monitörü başka bir yerde deneyin. Görüntü alırsanız ya işlemci, ya anakart ya da PSU'da sorun var demektir. Teker teker deneyerek bu sorunu çözebilirsiniz anca. Ayrıca ekran kartını çıkarıp APU'dan görüntü almayı deneyin bir de.
Parçaları teker teker çıkarıp bilgisayarı öyle çalıştırıp sıkıntılı parçayı anlayabilirsiniz ve ekran kartı ile monitör arasında dönüştürücü kablo kullanıyorsanız sıkıntı kablo kaynaklı olabilir.