RX 570 Sistem Ekrana Görüntü Gelmemesi

adali1

Kilopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi Pro B550M-P Gen3, Ryzen 5 5500, Rtx 3060, 2x8(16gb)(3200mhz)Ram, 600w psu.
Meslek
Öğrenci
Bilgisayar parçaları bugün elime geçti, montajını yaptım, power tuşuna bastım. CPU fan çalışıyor, ekran kartı fanı da çalışıyor, ışığı da yanıyor ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Lütfen yardımcı olun.

Sistem:
  • Anakart: Asrock AB350M-HDV
  • İşlemci: Ryzen 3 2200G
  • RAM: Adata XPG DDR4 4GB x2 3000 MHz
  • Ekran kartı: Sapphire Bitro+ RX570 4GB
  • PSU: Cooler Master 600W
  • SSD: Sandisk 120 GB
  • HDD eski bilgisayarımda kullandığım 1 TB Toshiba

Dostum aynı sorun bende de var. En son sürümü yükledikten sonra fanlar dönmüyor. Bende ekran kartı arızalandı diyip garantiye yolluyordum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Kesinlikle Driver problemli.

BIOS güncel mi ? HDMI / DP /DVI-D kablosunu nereye takıyorsun ?
Ekran gelmediği için biosa giremedim.HDMİ yı hem anakarta hemde ekran kartına taktım görüntü yok.

RAM'in sağlam olduğundan emin misin? Yuvalarına tam oturmuş mu iyice kontrol et.
Defalarca çıkarıp taktım bende ramlerin anakarta uyumsuz olabileceğini düşünüyorum.

APU'dan görüntü almayı deneyin. APU'dan görüntü geliyorsa ekran kartında problem var demektir.
APU danda görüntü alamıyorum.

Ben montajı yaptım hiçbişekilde görüntü alamadım henüz.

Parçaları teker teker çıkarıp bilgisayarı öyle çalıştırıp sıkıntılı parçayı anlayabilirsiniz ve ekran kartı ile monitör arasında dönüştürücü kablo kullanıyorsanız sıkıntı kablo kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…