RX 570 sistem GTA 6 kaldırır mı?

Daha fazla  
Yani bayağı erken oldu ama merak ettim. GTA 6'yı RX570'in kaldırabileceğini düşünüyor musunuz? Yoksa 2025'e kadar eskir mi benim ekran kartı bilmiyorum.

RX 570 günümüzde de eski bir kart 2025'i çıkaracağını pek sanmam. En iyi ihtimalle 1080p en düşük ayarlarda 30 FPS falan açar.

Hocam o kadar eski değildir bence ya günümüzde. Yeni sayılmaz kesinlikle ama yeni oyunları Med'de 50-60 FPS veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5 ilk çıktığında eski bile olsa düşük FPS'te çoğu PC kaldırıyordu diye hatırlıyorum. Rockstar oyunlarını güzel optimize ediyor ayrıca şu anda bile RX 570 güçlü bir kart olduğunu düşünüyorum.

Bende biraz böyle düşündüm. Yani hiç olmadı Medium'da 30-40 FPS alırım diye düşünüyorum.

Sorduğun soru biraz garip olmuş tabii ki de kaldırmaz.

Hocam o kadar kesin bir şey yok bence. Çünkü RX 570 üstü kullanan çok fazla yok.

Birkaç ay sonra çıkacak olan hogwarts legacy oyunu minimum GTX 1070 istedi. 2024-2025 yıllarını hesap edin artık.

Hocam o kadar eski değildir bence ya günümüzde. Yeni sayılmaz kesinlikle ama yeni oyunları med'de 50-60 fps veriyor.

5 senelik kart günümüzde 2022'de çıkmış kaç büyük oyunu orta ayarlarda stabil 50-60 FPS açabiliyor? Çoğu 2018-2020 oyunları benim gördüğüm. En basitinden Dying Light 2 performansı ortada örneğin.

Bu Stalker 2 çıksın ne performans veriyor az çok göreceksin. GTA VI için çok da hayal kurmaya gerek yok. GTA V 2013 yılında çıktığında PC kullanıcılarının yarısı yükseltme yapmak zorunda kalmıştı.

Hocam o kadar eski değildir bence ya günümüzde. Yeni sayılmaz kesinlikle ama yeni oyunları Med'de 50-60 FPS veriyor.

Ya şimdi ona bakılırsa 3 senedir RX570 8 GB kullanıyorum her oyunda hep ayarları fulleyerek oynadım kartı son canına kadar kullandım iş yapıyor mu yapıyor sonuç olarak GTA 5'i 100 FPS de oynuyorum GTA 6'yı mı kaldıramayacak hayu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…