Shinrai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir 3 Temmuz 2023 #1 Eski sistem parçalarımdan A serisi bir anakart ve RX 570 sistemi kuracağım. Uygun fiyatlı kasa arıyorum. Çok büyük bir kasa olmaması lazım. Ne önerebilirsiniz?
Eski sistem parçalarımdan A serisi bir anakart ve RX 570 sistemi kuracağım. Uygun fiyatlı kasa arıyorum. Çok büyük bir kasa olmaması lazım. Ne önerebilirsiniz?
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.689 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 3 Temmuz 2023 #2 Fanların ışıklandırması sabit ve kapatılamıyor. Dezavantaj olarak görülebilir. Onun dışında Antec'in NX292 model kasasını kullanıyorum, güzeller. Antec NX291 ATX Mid Tower Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Fanların ışıklandırması sabit ve kapatılamıyor. Dezavantaj olarak görülebilir. Onun dışında Antec'in NX292 model kasasını kullanıyorum, güzeller. Antec NX291 ATX Mid Tower Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com