RX 570 sistem için işlemci önerisi

Tamam hocam o konuda sıkıntı yok da işlemci anakart ilişkisini hala anlayamadım. Neden beslemesin 5600'ü? Ayrıca anakartlarda besleme diye bir şey mi var?
Anakartın güç yönetimi ve sıcaklıkları yüzünden diyorum. Ryzen 5 5600'ü besleyebilir stok değerlerde büyük ihtimalle. Fakat ben riske atmazdım. Örnek olarak :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim de naçizane önerim Intel'e geçmen olur Ryzen işlemci fiyatlarından sonra.

Böyle yapabilirsin. Biraz bütçeni aşar tabii ama giriş seviyesi anakart alayım falan derse 1K düş direk fiyattan.

Tek bulabildiğim videoya göre besleyebilmesi lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5600x üstündeki işlemcilerde sıcaklıklar ve güç yetersizliğinden frekans düşüşü oluyor.

R5 5600+B450 anakart.
eğer işlemciyi satacaksanız bütçeme uyar ise ben alabilirim.

Hocam VRM sıcaklığı çok olmaz, sanmıyorum. Kasa içi hava akışının da etkisi var bu arada tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…