RX 570 Sistem için PSU'lu Kasa Önerisi

boneless

Kilopat
Sistem:
  • Gigabyte AX370M Gaming 3 AMD AM4 DDR4
  • Sapphire Nitro AMD Radeon RX 570 4 GB 256bit GDDR5 DX12
  • AMD Ryzen 5 1600X AM4 3.6GHz 4.0GHz 16MB 95W
  • G Skill 8 GB 1x8 GB Ripjawsv DDR4 3200MHz CL16 35v RAM
  • WD 1 TB Caviar Blue Sata 3.0 7200 RPM 64MB cache harddisk

Bu sisteme 500-600 TL bütçeli PSU'su mümkünse 650W olan uygun bir kasa istiyorum, önerisi olan var mı?
Artı olarak 50-60 TL'ye fiyat performans açısından iyi olan bir "oyuncu kulaklığı" önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS Hydro 600W 80+ PSU ile Aerocool QS240 kasa alabilirsiniz. Ben mATX ve sade kasa sevdiğim için bunu önerdim.

50-60TL'ye iyi bir oyuncu kulaklığı zor fakat benim kullandığım Philips SHM1900 modeline bakabilirsiniz. Yıllardır kullanıyorum ve memnunum.

Kasa olarak Dark R30 görüntüsü çok hoşuma gidiyor.Ben Spartan modelini kullanıyorum bu markanın ve son derece memnunum.Ferah ve malzeme kalitesi iyi bir kasa.Güç kaynağı da arkadaşımızın önerdiği FSP Hydro son derece uygun bir seçim olur.

Dark'ın kasalarını ben de seviyorum ve şu anda kullanıyorum. Dark R30'un görüntüsü güzel fakat önü kapalı. Önü açık bir kasa almak daha iyi olacaktır

Dark'ın kasalarını ben de seviyorum ve şu anda kullanıyorum. Dark R30'un görüntüsü güzel fakat önü kapalı. Önü açık bir kasa almak daha iyi olacaktır
Önü açıktan kastınız şeffaf olması mı?

Hayır hava alabileceği bir yapıda olması. Mesh olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…