Merhaba, herkese iyi akşamlar. PUBG de işlemcimin yetersiz gelmesinden dolayı sistemime bir miktar güncelleme yapmak istiyorum, İleride ekran kartı ve RAM güncellemesi yapacağım için işlemciyi yüksek tutmak istedim. Acaba Ryzen 5 5600X ve B450M Dragon aşağıdaki sistemime uygun mudur? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Merhaba, herkese iyi akşamlar. PUBG de işlemcimin yetersiz gelmesinden dolayı sistemime bir miktar güncelleme yapmak istiyorum, İleride ekran kartı ve RAM güncellemesi yapacağım için işlemciyi yüksek tutmak istedim. Acaba Ryzen 5 5600X ve B450M Dragon aşağıdaki sistemime uygun mudur? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
İkisi de kronik sorunlu. SSD olarak PNY CS900 ve HDD olarak WD10EZEX öneririm. Barracuda HDD'lerde SMR kullanıyor, güven vermiyor. Kötü HDD. Exceria'da sorun yaşayan çok. Okuma ve yazma çok çabuk düşüyor. Ömrü kısa oluyor Exceria'nın.
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-480-PB SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-480-PB SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!