RX 570 sistem ile Windows 11'e geçilir mi?

BloodSucker333

Picopat
Daha fazla  
RAM
12 GB DDR 4 2133 MHz HyperX Fury
SSD veya HDD modeli
240 GB SSD
Ekran kartı
RX570 4GB
Anakart
H110M4-C2H Casper
İşlemci
İntel Pentium G4560 3.6 GHz
Merhaba, özelliklerini belirttiğim sistemimle Windows 11'e geçilir mi? Performans konusunda çok büyük bir azalma yaşar mıyım?

Windows LTSC sürümleri performans odaklı yazılmadı aynı performansı alır muhtemelen.
Ben performans amaçlı demiyorum zaten. RAM kullanımı açısından güzel. Arkadaşın 12GB RAM var Windows 11 kullanırsa ona fazla yetmez. 16GB yetmiyor zaten artık 12GB nasıl yetecek?

Ben performans amaçlı demiyorum zaten. RAM kullanımı açısından güzel. Arkadaşın 12 GB RAM var Windows 11 kullanırsa ona fazla yetmez. 16 GB yetmiyor zaten artık 12 GB nasıl yetecek?

Hocam vallaha ben Windows 11 LTSC kullanıyorum 2 uygulama yüklü 16 GB RAM'de 7 GB RAM kullanıyor boşta. bundan önce de Windows 10 LTSC 1809 kullanmıştım pek bir farkı yoktu normal Windows 10'dan. Instagram'da bir ekip var adı @neuraxstudios onlar Windows 10 üzerinde Edge'de 3 sekme açıkken 700 MB RAM kullanımı yakalamışlar ama şu an beta sürecindeymiş gene bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…