En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Al 8 GB RAM'li HDD'i olmayan ekransız sistemin sıfırı 10k. Benim kasa HDD ile beraber 7K eder kanka. Bir de monitörler sıfır fiyatından çok uzağa satılmaz zaten. Hiçbir bozuğu bir şeyisi yok. Arkadaşlar fiyat belirtince bana da söylediği fiyatlar mantıklı geldi açıkçası.
MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Aga şu monitöre nasıl 1500 diyebiliyorsunuz anlamıyorum. 2-2, 5'dan aşa ya gitmez la bu. Arkadaşın dediği en mantıklısı geldi bana şahsen 7, 5k.
MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Aga şu monitöre nasıl 1500 diyebiliyorsunuz anlamıyorum. 2-2, 5'dan aşa ya gitmez la bu. Arkadaşın dediği en mantıklısı geldi bana şahsen 7, 5k.