RX 570 sistem kapandıktan sonra açılmadı

TheMeteAdam

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11600K, 16 GB Team Force 3200 mhz 16Cl, Sandisk SN570 500GB, Toshiba Mq01abd100 1TB, Rx 7600, MSI H510M-A PRO.
Meslek
Day Trader
SSD veya HDD modeli
Samsung 860 EVO
Ekran kartı
RX 570
İşlemci
i7 4770K
Arkadaşlar bilgisayarda arkadaşlarımla konuşuyordum. Bir anda sesleri gitti. Baktım fare de oynamıyor. Bilgisayarı düğmesinden kapamayı denedim kapanmadı. En sonunda güç tuşuna basılı tuttum ve kasa kendi kendine açılıp kapandı birkaç defa ve artık şalteri çektim. Kasa kapandı. Güç tuşuna bastığımda kasa açıldı ancak monitörde görüntü yoktu ayrıca klavye de ışıkta yoktu. İçinde statik elektrik olduğunu düşündüm ve şalteri çekip güç tuşuna 5-10 saniye bastım ancak ondan sonrada bir açılma olmadı. Yarın gündüz gözüyle BIOS pilini çıkar tak yapacağım ve ekran kartı yerine işlemci ile görüntü almaya çalışacağım dahili grafik var. Başka bir fikri olan varsa çok sevinirim. İnternette aynı sorunla ilgili bir sürü makale var ancak kesin bir çözüm bulamadım. (ek bilgi: SSD sağlık %95 gösterilince programda hız testi yapmıştım ve 400mb/s gördüm ayrıca açılışta Windows scanning C diski hatası vardı. Ancak bu durumu çözdüm.)

Ayrıca ekran kartının altında yeşil bir ışık yanıyor ancak RAM Debug lambası gibi değil ekran kartını altında yeşil bir ışık var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı