RX 570 sistem kasıyor

CripsXX

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 16gb 3200mhz
SSD veya HDD modeli
SSD KIOXIA
Ekran kartı
MSİ RX 570
Anakart
B450M S2H
İşlemci
RYZEN 3 3100 4 CORE PROCESSOR 8 CPU 3.6 GHZ OV 3.8
Merhaba. Oyunda yaşadığım bir sıkıntıyı sizinle paylaşmak istedim Valorant'tan bahsedeyim. Oyunumda sanki fare takılıyormuş gibi mausu çevirince kasıyor. Ondan sonra geri düzeliyor bilgisayarı yeni formatladım düzelir diye güncelleştirmelerin hepsini yaptım fakat hala aynı sıkıntı devam ediyor. Mausdan şüpheleniyorum ama sizinde önerilerinizi merak ettim yanılıyor olabilirim bu sistemde birkaç arkadaşım var. Hiçbiri böyle bir şeyle karşılaşmamışlar. Onların oyununda ne kasma ne de bir şey varmış.

Fps düşüşü gibi sıkıntılar yoksa büyük ihtimalle faredendir diye düşünüyorum. Başıma gelmişti bir kez dandik bir fare kullanıyordum o sıralar. Ekran kartı hariç sistemin neredeyse aynı benle, ben bir sıkıntı yaşamadım. Anakartım ve ram farklı.

Merhaba. Oyunda yaşadığım bir sıkıntıyı sizinle paylaşmak istedim Valorant'tan bahsedeyim. Oyunumda sanki fare takılıyormuş gibi mausu çevirince kasıyor. Ondan sonra geri düzeliyor bilgisayarı yeni formatladım düzelir diye güncelleştirmelerin hepsini yaptım fakat hala aynı sıkıntı devam ediyor. Mausdan şüpheleniyorum ama sizinde önerilerinizi merak ettim yanılıyor olabilirim bu sistemde birkaç arkadaşım var. Hiçbiri böyle bir şeyle karşılaşmamışlar. Onların oyununda ne kasma ne de bir şey varmış.

1 yıl kadar RX 570 8 GB kullandım aynı sorunun benzeri bende vardı bilgisayar resmen tepki vermiyordu. Sonrasında 3400G işlemcime mönitorü bağladım driverları kurdum sonrasında nasıl olduğunu bilmeden tekrar taktığımda hatasız bir şekilde çalıştı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FPS'im düşmüyor bu arada konuda onu belirtmeyi unutmuşum.

1 yıl kadar RX 570 8 GB kullandım aynı sorunun benzeri bende vardı bilgisayar resmen tepki vermiyordu. Sonrasında 3400G işlemcime mönitorü bağladım driverları kurdum sonrasında nasıl olduğunu bilmeden tekrar taktığımda hatasız bir şekilde çalıştı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende bu gösterdiğiniz kadar fazla olmuyor masaüstünde hiçbir sıkıntım yok oyunda sadece mausu çevirince anlık böyle kasıyor sonra geri düzeliyor dediğim gibi FPS de düşmüyor. Ve farklı oyunlarda da bu sıkıntıyı çekmiyorum.

SSD sorunlu olabilir sorun için programla taraman iyi olabilir. İşlemci veya ekran kartı ısınıyor olabilir. Mesela ısı 80 derece olduğunda işlemci kendini kitliyor performans olarak 70'lere düşünce normale dönüyor o ara takılıyor olabilir. Bir anda mı ısı düşüyor deme çünkü düşüyor gerçekten. PSU güçten düşüyor olabilir. Böyle birşey varsa tüm donanıma zarar verebilir söyliyim şimdiden. Son olarak mouse girişinde sıkıntı olabilir. Anlık çok fazla girdi çıktı yaparsa o da kastırabilir.

SSD sorunlu olabilir sorun için programla taraman iyi olabilir. İşlemci veya ekran kartı ısınıyor olabilir. Mesela ısı 80 derece olduğunda işlemci kendini kitliyor performans olarak 70'lere düşünce normale dönüyor o ara takılıyor olabilir. Bir anda mı ısı düşüyor deme çünkü düşüyor gerçekten. PSU güçten düşüyor olabilir. Böyle bir şey varsa tüm donanıma zarar verebilir söyleyeyim şimdiden. Son olarak mouse girişinde sıkıntı olabilir. Anlık çok fazla girdi çıktı yaparsa o da kastırabilir.

Isısını kontrol edeceğim farenin USB yerini değiştireceğim bir de SSD'yi neyle taratayım var mıdır bildiğin program.
Videosunu çekebilirsem çekeceğim gerçi şu anda konuya bakan pek fazla kişi yok konuyu kapatıp yarın konu açabilirim teşekkür ederim bu arada yardımın için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı