RX 570 sistem monitör kapanıyor kasa calışmaya devam ediyor

Mert Balıkçı

Centipat
Arkadaşlar merhaba, sistemi daha 3 gün önce topladım kurdum ve Windows 10 kurdum. Sonradan monitör gitmeye başladı 3 ile 15 dakika arasında, anakart hariç bütün parçaları değiştirdim kontrol ettim sıkıntı devam ediyor. İşkence testinde 10 dakikadan fazla duramıyor, PC boştayken bile 5-10 dakika arasında gidiyor monitör no signal diyor, klavyenin ışıklar sönüyor ses gidiyor ama kasanının fanları ve ışıkları calışmaya devam ediyor.
Sistem parçaları.
AMD Ryzen 5 2600.
RX570 8 GB.
ASUS Prime B450 M-K.
Kingston HyperX 3200 (2*8) 16 GB.
FSP 80+ 600W PSU.
Kingston 480 GB SSD.
Seagate 1TB HDD.

Arkadaşlar merhaba, sistemi daha 3 gün önce topladım kurdum ve Windows 10 kurdum. Sonradan monitör gitmeye başladı 3 ile 15 dakika arasında, anakart hariç bütün parçaları değiştirdim kontrol ettim sıkıntı devam ediyor. İşkence testinde 10 dakikadan fazla duramıyor, PC boştayken bile 5-10 dakika arasında gidiyor monitör no signal diyor, klavyenin ışıklar sönüyor ses gidiyor ama kasanının fanları ve ışıkları calışmaya devam ediyor.
Sistem parçaları.
AMD Ryzen 5 2600.
RX570 8 GB.
ASUS Prime B450 M-K.
Kingston HyperX 3200 (2*8) 16 GB.
FSP 80+ 600W PSU.
Kingston 480 GB SSD.
Seagate 1TB HDD.

Anakart hariç bütün parçaları değiştirmenize rağmen oluyorsa sizde anakartı değiştirip deneyin. Dediğinize göre sorun anakartta çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı