RX 570 sistem nasıldır?

1650 Ti ekran kartına sahip laptoplar bile bu sistemden daha pahalıdır.

MSI GP62M 7REX(Leopard Pro)-1618XTR Intel Core i5 7300HQ işlemci 16 GB DDR4 RAM GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5 ekran kartı 128 GB SSD + 1TB disk 15.6"​

Bence satın bu sistemden daha iyisini toplarsınız.

Laptopbumdan memnunumum satmada değil de değerinde takas düşünüyorum. Ekstra para harcama niyetim yok. RDR2, FIFA 21, Metro exedocues, resdient evil 2 rmake gibi oyunları rahat oynayabiliyorum şu an.

Anakart tam anlamıyla çöp. Ekran kartı çok düşük kalmış.

Sırf anakart için bile alınmaz bu sistem. Aklınızdan çıkarın bu sistemi.
anakart çöpmü gerçektenmi günümüzdeki ddr4 4200mhz kadar ram desteği m.2 desteği + ryzenin tüm serisini destekleyen anakarta çöp dedin ya

@RX570RYZEN52600x ,

VRM kötü olduktan, mosfet soğutucusu olmadıktan, RGB portu olmadıktan sonra yazdığın şeylerin bir önemi yok. "Bütün Ryzenleri destekliyor." yazmışsın. Fakat o iş de öyle değil. Kağıt üzerinde 3950X takılabiliyor olarak görürsün ancak stabil çalışması için en fazla R5 3600 takabilirsin. Günümüzde RAM frekans desteğine göre anakartın iyiliği ya da kötülüğü ölçülmüyor maalesef ki.

dostum zaten 2 3 bin tlyede anakart var ama bu F/p ürünü olduğu için çok iyi ona bakılırsa asusun rog strix serileri daha iyi ama bu ürün f/p ürünü

@RX570RYZEN52600x ,

Ne F/P'si ya? Piyasada B450M S2H gibi ürünler varken M-A Pro Max da kim oluyor. Doğrusunu öğretmeye çalışıyorum ancak anlamamakta ısrar ediyorsun. Bilmediğin bir konu olduğu bariz, daha fazla konuşmaya gerek yok.

B450M A Pro Max; kötü bir üründür ve alınmamalıdır. (İstisnalar haricinde.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…