RX 570 sistem ne kadar eder?

Yer
Uranüs
Daha fazla  
Meslek
Uzay Madencisi
Eski bilgisayarı satmak istiyorum, işte parçalar;

Ekran kartı = ASUS RX 570 ROG STRIX 4 GB gdrr5 OC 256 bit DX12.
İşlemci = Ryzen 3 2200G 3.5GHz 4MB.
RAM = 16 GB DDR4 2666MHz.
Anakart = ASUS Prime A320M-E A320 am4.
Güç kaynağı = Xigmatek X-Calibre 500W 80Plus.
Depolama = WD 250GB SSD, Seagate Barracuda 3.5 500GB 7200RPM HDD +260 GB HDD.
Kasa= Rampage spectra Rainbow.
İşlemci soğutucu= Snowman X6.

Bir de ekstra monitörü var ayrıyeten onunla beraber de fiyat yazarsanız çok güzel olur.

Sizce bu sistem ne kadar eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün ne olduğunu belirtmemişsiniz kasa 5.5k 6K gibi zorlanabilir ama kolay satılacağını düşünmüyorum malum eski. Monitörünüzün modelini belirtirseniz ona göre ek ne kadar getirir söyenebilir.

Monitörün ne olduğunu belirtmemişsiniz kasa 5.5k 6K gibi zorlanabilir ama kolay satılacağını düşünmüyorum malum eski. Monitörünüzün modelini belirtirseniz ona göre ek ne kadar getirir söyenebilir.
Monitör dahil 6yı geçmez. Hem ikinci el hem eski olunca kimse tercih etmiyor.

Monitör dahil 6'yı geçmez. Hem ikinci el hem eski olunca kimse tercih etmiyor.

Kasa konusunda haklısınız ama mönitor modelini bilmeden ek bir şey söylemek yine de olmaz ama dediğiniz gibi eski sistem muhtemelen ikisi beraber söylediğiniz civara satılır en iyimser şekili ile.

Monitör de bu.

ASUS VZ279HEG1r 27" 1 ms Full HD IPS 75 Hz​

7-7.5kdan ilan açın isterseniz pazarlık payı bırakmış olursunuz. Ama söylendiği gibi eski sistem alıcı çıkması şans işi biraz da.

Kasa konusunda haklısınız ama mönitor modelini bilmeden ek bir şey söylemek yine de olmaz ama dediğiniz gibi eski sistem muhtemelen ikisi beraber söylediğiniz civara satılır en iyimser şekili ile.

7-7.5kdan ilan açın isterseniz pazarlık payı bırakmış olursunuz. Ama söylendiği gibi eski sistem alıcı çıkması şans işi biraz da.

Anladım hocam teşekkürler yorumlarınız için beklediğimden biraz düşük çıktı fiyatı ben 1 2 bin TL daha fazla bekliyordum ama tabii ki eski sistem orada haklısınız.

Anladım hocam teşekkürler yorumlarınız için beklediğimden biraz düşük çıktı fiyatı ben 1 2 bin TL daha fazla bekliyordum ama tabii ki eski sistem orada haklısınız.
Az çok deme sat gitsin. Elden çıktığına şükredersin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı