İşlemcisi Ryzen 5 2500U, grafik kartı RX570 4 GB olan Acer Nitro dizüstü bilgisayarımda çok yüksek bir performans düşüşü görülmekte. Sadece oyunlarda değil Windows açılırken uygulamalara girerken bile eskiye nazaran çok büyük bir yavaşlama söz konusu. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Benim kardeşim de dizüstü kullanıyor Performans düşüşü normaldir herhalde kardeşim de yaşıyor böyle sorunlardan soğutma kullanmıyor sen kullanıyor musun ? (EK SOĞUTMA GİBİ BİR ŞEY)
Eğer KB5001330 kodlu bir güncelleme yaptıysan güncellemeyi kaldır, kalkmıyorsa format at ve 20H2 güncellemesinden sonra gelen hiçbir güncellemeyi yapma.
Bu güncellemeyi araştırabilirsin, bende %40'a yakın performans düşüşü yaşattırdı. Neyseki sistem yedeğini aldığım için güncellemeyi kaldırabildim ve performansım düzeldi.