RX 570 sistem Sea of Thieves kaldırır mı?

hosshia

Hectopat
Arkadaşlar bende Sea of Thieves var. Arkadaşımda almayı düşünüyor fakat bilgisayarının kaldırmamasından korkuyor. Aşağıda sistem onun sistemi oyunu kaldırır mı kaldırırsa nasıl bir ayarda kaldırır? Cevaplarınızı bekliyorum.

CPU: Ryzen 5 1600 12nm soket AM4 GPU: ASUS ROG STRIX RX 570 OC 4 GB GDDR5 256 Bit.
Anakart: Gigabyte A320M-S2H AM4 soket RAM: XPG Gammix D30 (1x8 GB) DDR4 3000 MHz CL16.
SSD: Adata SU630 240 GB.

Arkadaşlar bende Sea of Thieves var. Arkadaşımda almayı düşünüyor fakat bilgisayarının kaldırmamasından korkuyor. Aşağıda sistem onun sistemi oyunu kaldırır mı kaldırırsa nasıl bir ayarda kaldırır? Cevaplarınızı bekliyorum.

İşlemci, RAM falan yazmamışsın ama bu tip grafikli ve bağımsız oyunlar her türlü kaldırır. RX 570'den söz ediyorsun birde. Oyunun sistem gereksinimleri Steam sayfasında yazıyor zaten. Neden karşılaştırmıyorsunuz?

CPU: Ryzen 5 1600 12nm soket AM4 GPU: ASUS ROG STRIX RX 570 OC 4 GB GDDR5 256 Bit.
Anakart: Gigabyte A320M-S2H AM4 soket RAM: XPG Gammix D30 (1x8 GB) DDR4 3000 MHz CL16.
SSD: Adata SU630 240 GB.

Rahatlıkla açacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı