RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 RAM 12 Ekran kartı RX 570 İşlemci FX 6300 Merhaba, sistemim ile Last of Us açar mıyım? 1080p 30FPS görsem de olur. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
DursunPro Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #11 Swinerim dedi: YouTube'da gördüğüm 1660 Super FX 6300'lü testte FSR Ultra performansta bile 30FPS'i zor görüyordu hocam 1660 Super'in rakibide RX 570 değil o yüzden o FPS'i alması pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Bunda 13400f var ama çok farkedeceğini sanmıyorum 15-20 fps farkeder en fazla Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Swinerim dedi: YouTube'da gördüğüm 1660 Super FX 6300'lü testte FSR Ultra performansta bile 30FPS'i zor görüyordu hocam 1660 Super'in rakibide RX 570 değil o yüzden o FPS'i alması pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Bunda 13400f var ama çok farkedeceğini sanmıyorum 15-20 fps farkeder en fazla Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 18 9 Temmuz 2024 #12 FSR veya Lossless Scaling açarsanız oynatır diye düşünüyorum. Artı 1 Eksi
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #13 DursunPro dedi: Bunda 13400F var ama çok fark edeceğini sanmıyorum 15-20 FPS fark eder en fazla Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 15 20 FPS daha azalırsa oyun oynanmayacak hale geliyor zaten hocam. Artı 0 Eksi
DursunPro dedi: Bunda 13400F var ama çok fark edeceğini sanmıyorum 15-20 FPS fark eder en fazla Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 15 20 FPS daha azalırsa oyun oynanmayacak hale geliyor zaten hocam.
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #14 Bırakın açmayı daha setupdan kurarken dpc watchdog violaton diye mavi ekran verdi... Artı 0 Eksi
DursunPro Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #15 Swinerim dedi: 15 20 FPS daha azalırsa oyun oynanmayacak hale geliyor zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Ben aksini söylemedim zaten hocam sadece bu değerleri alırsınız dedim Artı 0 Eksi
Swinerim dedi: 15 20 FPS daha azalırsa oyun oynanmayacak hale geliyor zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Ben aksini söylemedim zaten hocam sadece bu değerleri alırsınız dedim
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 9 Temmuz 2024 #16 RFCkuso dedi: Bırakın açmayı daha setupdan kurarken DPC watchdog violaton diye mavi ekran verdi... Genişletmek için tıkla... RFCkuso dedi: Bırakın açmayı daha setupdan kurarken DPC watchdog violaton diye mavi ekran verdi... Genişletmek için tıkla... İlla çok oynamak istiyorsan emülatörden oyna. Oynatır mı bilmem ama grafikler bayağı eski gelir sana. Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: Bırakın açmayı daha setupdan kurarken DPC watchdog violaton diye mavi ekran verdi... Genişletmek için tıkla... RFCkuso dedi: Bırakın açmayı daha setupdan kurarken DPC watchdog violaton diye mavi ekran verdi... Genişletmek için tıkla... İlla çok oynamak istiyorsan emülatörden oyna. Oynatır mı bilmem ama grafikler bayağı eski gelir sana.
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #17 The Deep dedi: İlla çok oynamak istiyorsan emülatörden oyna. Oynatır mı bilmem ama grafikler bayağı eski gelir sana. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Artı 0 Eksi
The Deep dedi: İlla çok oynamak istiyorsan emülatörden oyna. Oynatır mı bilmem ama grafikler bayağı eski gelir sana. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 9 Temmuz 2024 #18 RFCkuso dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... PS3 emülatöründen Last of Us oynayabilirsin. PC'ye Last of Us çıkmadan önce bir tek oradan oynanabiliyordu (PC üzerinden) Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... PS3 emülatöründen Last of Us oynayabilirsin. PC'ye Last of Us çıkmadan önce bir tek oradan oynanabiliyordu (PC üzerinden)
KS KS RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #19 The Deep dedi: İlla çok oynamak istiyorsan emülatörden oyna. Oynatır mı bilmem ama grafikler bayağı eski gelir sana. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde PS3'ün bile taşıdığı oyunu benim bilgisayarım kaldırmasıda gerekmezmi. Artı 0 Eksi
The Deep dedi: İlla çok oynamak istiyorsan emülatörden oyna. Oynatır mı bilmem ama grafikler bayağı eski gelir sana. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde PS3'ün bile taşıdığı oyunu benim bilgisayarım kaldırmasıda gerekmezmi.
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 9 Temmuz 2024 #20 RFCkuso dedi: Hocam normalde PS3'ün bile taşıdığı oyunu benim bilgisayarım kaldırmasıda gerekmezmi. Genişletmek için tıkla... Emülatör olduğu için biraz güç ister. Bence sen bu konu hakkında bir konu aç sana yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
RFCkuso dedi: Hocam normalde PS3'ün bile taşıdığı oyunu benim bilgisayarım kaldırmasıda gerekmezmi. Genişletmek için tıkla... Emülatör olduğu için biraz güç ister. Bence sen bu konu hakkında bir konu aç sana yardımcı olurlar.