RX 570 Sistem Valorant Kasma Problemi

bora1232

Centipat
Arkadaşlar ekran kartım RX 570 4 GB işlemcim R3 2200G 8 GB RAM'ım var. Fakat oyunda 1024x728 oynamama rağmen 100 FPS alıyorum. Ve oyunlarda donma oluyor. Sebebi nedir arkadaşlar? Bu arada CS'de 200-250 arası alıyorum.

Arkadaşlar ekran kartım RX 570 4 GB işlemcim R3 2200G 8 GB RAM'ım var. Fakat oyunda 1024X728 oynamama rağmen 100 FPS alıyorum. Ve oyunlarda donma oluyor. Sebebi nedir arkadaşlar? Bu arada CS'de 200-250 arası alıyorum.

Yüksek ayarda deneyin muhtemelen yine 100FPS alırsınız oyunun optimizasyonu ile alakalıdır muhtemelen daha yeni çıktı sonuçta.

CS'de donma, kasma gibi sorunlar yaşamıyor ve sadece Valorant'ta yaşıyorsanız sorun sisteminizle ilgili olmayabilir. Valorant yeni çıkan ve hala geliştirilmekte olan bir oyun. Ben arada sırada giriyorum ve 120 fps almama rağmen takılmalar yaşayabiliyorum.
Riot Games gibi bir firmanın en yakın zamanda gerekli optimizasyonları yapacağını düşünüyorum.

Arkadaşlar ekran kartım RX 570 4 GB işlemcim R3 2200G 8 GB RAM'ım var. Fakat oyunda 1024X728 oynamama rağmen 100 FPS alıyorum. Ve oyunlarda donma oluyor. Sebebi nedir arkadaşlar? Bu arada CS'de 200-250 arası alıyorum.

Ayarlari yukseltin islemciniz 4C 4t bir islemci ekran kartina yuk bindirmezseniz islemciye yuk biner yetersiz bir islemci oldugundan droplara vs sebep olur.
Ultra'da oynamanizi oneririm ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı