pastalicikolata Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 561 Çözümler 3 16 Şubat 2021 #41 subcriz dedi: Eki Görüntüle 881541 Genişletmek için tıkla... Yazma hızı çok düşük.
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 16 Şubat 2021 #42 Ayarları yükseltin.
subcriz Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #43 jax teller fanboyu dedi: Yazma hızı cidden düşmüş. Ek olarak alttaki değerlerden anlamıyorum, o da düşmüş sanırım. @Rambo Okan Güler Sağlık ne kadar? Genişletmek için tıkla...
jax teller fanboyu dedi: Yazma hızı cidden düşmüş. Ek olarak alttaki değerlerden anlamıyorum, o da düşmüş sanırım. @Rambo Okan Güler Sağlık ne kadar? Genişletmek için tıkla...
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 16 Şubat 2021 #44 SSD'lik bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yazma düşük olabilir ama yeterli.
subcriz Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #45 jax teller fanboyu dedi: SSD'lik bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yazma düşük olabilir ama yeterli. Genişletmek için tıkla... Ram mi almamı önerirsiniz
jax teller fanboyu dedi: SSD'lik bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yazma düşük olabilir ama yeterli. Genişletmek için tıkla... Ram mi almamı önerirsiniz
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 16 Şubat 2021 #46 subcriz dedi: Ram mi almamı önerirsiniz Genişletmek için tıkla... Gerek yok, ağır oyunlar değil. Bu oyunların 16 GB RAM'e ihtiyacı yok. Dual Channel için alabilirsiniz, drop azaltma olayı var onun. Bu arada tam ilgilenemiyorum maalesef, meşgulüm şu an. Kusuruma bakmayın.
subcriz dedi: Ram mi almamı önerirsiniz Genişletmek için tıkla... Gerek yok, ağır oyunlar değil. Bu oyunların 16 GB RAM'e ihtiyacı yok. Dual Channel için alabilirsiniz, drop azaltma olayı var onun. Bu arada tam ilgilenemiyorum maalesef, meşgulüm şu an. Kusuruma bakmayın.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 16 Şubat 2021 #47 Ayarları orta ayarlara çekip dene belki drop girmez bu sefer.
subcriz Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #48 jax teller fanboyu dedi: Gerek yok, ağır oyunlar değil. Bu oyunların 16 GB RAM'e ihtiyacı yok. Dual Channel için alabilirsiniz, drop azaltma olayı var onun. Bu arada tam ilgilenemiyorum maalesef, meşgulüm şu an. Kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Lezize dedi: Ayarları orta ayarlara çekip dene belki drop girmez bu sefer. Genişletmek için tıkla... Daha kötü oldu Son düzenleme: 16 Şubat 2021
jax teller fanboyu dedi: Gerek yok, ağır oyunlar değil. Bu oyunların 16 GB RAM'e ihtiyacı yok. Dual Channel için alabilirsiniz, drop azaltma olayı var onun. Bu arada tam ilgilenemiyorum maalesef, meşgulüm şu an. Kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Lezize dedi: Ayarları orta ayarlara çekip dene belki drop girmez bu sefer. Genişletmek için tıkla... Daha kötü oldu
pastalicikolata Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 561 Çözümler 3 16 Şubat 2021 #49 subcriz dedi: Estağfurullah teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Daha kötü oldu Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınızın RX 570 olduğuna emin misiniz?
subcriz dedi: Estağfurullah teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Daha kötü oldu Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınızın RX 570 olduğuna emin misiniz?
subcriz Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #50 pastalicikolata dedi: Hocam ekran kartınızın RX 570 olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet kafayı yicem csgodan başka oyun oynuyamıyorum
pastalicikolata dedi: Hocam ekran kartınızın RX 570 olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet kafayı yicem csgodan başka oyun oynuyamıyorum