RX 570 sistem Valorant'tan çıktıktan sonra restart attı

Okarun

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, RX 570 kullanıyorum. Valorant oynadıktan 3 el sonra oyundan çıkıp PC'yi yeniden başlattı. Daha sonra AMD'nin uygulamasına girdim, hata var mı diye kontrol ettim. AMD'nin uygulaması ekran kartıyla ilgili bir hata verirdi, ama şimdi böyle bir hata yok. Sizce PC'nin kendini yeniden başlatmasının nedeni ne olabilir? İşlemci sıcaklıktan dolayı mı?

Merhaba, RX 570 kullanıyorum. Valorant oynadıktan 3 el sonra oyundan çıkıp PC'yi yeniden başlattı. Daha sonra AMD'nin uygulamasına girdim, hata var mı diye kontrol ettim. AMD'nin uygulaması ekran kartıyla ilgili bir hata verirdi, ama şimdi böyle bir hata yok. Sizce PC'nin kendini yeniden başlatmasının nedeni ne olabilir? İşlemci sıcaklıktan dolayı mı?

İşlemci sıcaklığı olabilir evet.

Ne yapmam lazım indirdikten sonra.
Orada monitör simgesi içinde çizgiler olan bir buton var oraya basın orada grafikler halinde gosteriyor. Max Min ve şuanki sıcaklıkları. Oyun içinde anlık olerak görmek istiyorsanız ayarlara girip izleme girip istediklerinize basıp osd de göster basın oyunda da çıkar.

Orada monitör simgesi içinde çizgiler olan bir buton var oraya basın orada grafikler halinde gosteriyor. Max'min ve şu anki sıcaklıkları. Oyun içinde anlık olerak görmek istiyorsanız ayarlara girip izleme girip istediklerinize basıp OSD de göster basın oyunda da çıkar.

Hocam bu şimdikleri gösteriyor ben öncekine bakmak istiyorum.

Hocam bu şimdikleri gösteriyor ben öncekine bakmak istiyorum.

Core Temp'i arkada açık tutarsan Max ve min sıcaklıkları sana gösterir ama uygulamayı açmadan önceki sıcaklıkları göremezsin.

Ekran görüntüsü 2024-07-29 232755.png

Hocam olay görüntülüyecesine baktım sanırım sıcaklıktan dolayı karttan olsa AMD hata verirdi burada olmazdı şimdi burada var acaba neden yeniden başlamış.

Yeni gelişmeler Valorant hesabımdanda atmış çıldıracağım neden böyle yapıyor bu.
Neden böyle yapıyor bilen biri varsa gerçekten yardıma ihtiyacım var.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-29 232743.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-29 232743.png
    190,6 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı